Xinobi - Polymorphic

Tarihler: 23 Ekim 2010 Cumartesi ~ 23 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2010 ~ Eki 23, 2010

Xinobi adıyla Bruno Cardosa, güzel sanatlarla ilgilenmiş mükemmel bir müzik kaşifi. Kökleri Punk, Rock ve Skate’dir ama aynı zamanda Disco tarzını ve dansı da sever. Büyük bir kayıt koleksionu var ve mp3’lerinin olmasından da gurur duyuyor. Ayrıca gitar çalmayı da bilmesine rağmen büyük bir gitarist değil. Portekiz dolaylarında 4 rockçıyla çalıyor. Onun hakkında daha fazlasını mı bilmek istiyorsunuz? Pekala, o, iyi ve budala, ekşi ve tatlı, akıllı ve bundan gurur duyuyor. Xinobi dünya çapında bir kaç klüp tarafından davet edilmiştir, ve Moulinex’le birlikte, bugüne kadar görmediğiniz en büyük canlı dj seti performanslarından birini ortaya koyacaklar.

Proxy’s Make Records’dan çıkan ‘Rock to Play’, Polymorphic ve onun Moskovo çetesinin en ağır elektro serserileri yollarını New York şehrine ve Coco Machete Records’a geri çevirdiler. Aldatıcı, nerdeyse disco drum beat’le çıkan ana parça, şeytani korolar ve sentezler kurar.

Marsilya, onun jack moduna orijinal Dance Mania Playbook’undan aşırılan old-school Chicago tarzı parçayla düz girişini protesto eder. Son gelen, yine Moskovalı ve nispeten yeni Noise Invaders, Chromeo’nun ‘Don’t Turn The Lights On’, ’If there is no God, everything is permitted.’ parçalarını electro-funk tarzında tekrar şekillendirerek piyasaya çıktı.
http://www.myspace.com/xinobi
http://www.myspace.com/polymorphiccc

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT