Yalnayak + Netam

Yalnayak + Netam

Tarihler: 10 Aralık 2022 Cumartesi ~ 10 Aralık 2022 Cumartesi 21:00

Yer: Koma Sahnesi

Ücret: Ayakta - 157.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy İstanbul

Web: http://komasahnesi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2022 ~ Ara 10, 2022

Popüler müziğin yetenekli ve genç ismi Melis Fis, Koma Sahnesinde…

Bir türe bağlı kalmaksızın müziğinin ve duygularının peşinden giden Melis Fis, geçtiğimiz günlerde Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladığı “Uyku Yok”un ardından yine söz ve müziği kendisine ait yeni şarkısı “Biz Neyiz?”de ikili ilişkilere ışık tutuyor.

Şarkı yayınlamaya devam ederken konserlerine de başlayan Melis Fis, annesi piyano öğretmeni, babası iş adamı ve müzisyen olan bir ailenin kızıdır. Sanatsal yetenekleri, içinde doğduğu evden beslenen Melis Fis, bebekken piyano ile tanışır. London College of Music’in piyano sınavlarında başarı gösterir. 12 yaşındayken gitar derslerine başlar. Çocukluğu boyunca enstrüman, solfej ve dans dersleri alır. Aynı zamanda keşfettiği resim yeteneğini de değerlendiren Melis Fis, 2015 yılında Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde eğitime başlar. Çizimler yapar, sergilere katılır. Bu sırada oyunculuk hayalini de desteklemek için 2016 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde 2 dönem tiyatro eğitimi alır. Yıl sonu oyunlarında rol alır. İlgiyle döneminde oynanan tiyatroları takip eder. Bu sırada 2015 yılında şu anki adı TikTok olan Musical.ly uygulaması sayesinde sosyal medya serüvenini başlatan Melis Fis 4 yılda sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine ulaşır. 2 milyonu aşkın takipçisi olan bu genç sanatçı sevenleriyle buluşmalar ve konserler düzenlemeye başlar. Sosyal medyada sesi ve yaptığı cover şarkılarla öne çıktıkça kitlesi daha da genişleyen Melis Fis, kendi bestelerini yapmaya başlar. 2019 yılında İlk şarkısı “Dur Diyemem”i dijital platformlarda yayınlayarak müzik piyasasına adımını atmış oldu.

Yalnayak + Netam, 10 Aralık'ta Koma Sahnesi'nde sizlerle.

21:00 Yalnayak
22:00 Netam

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT