Yarının Kadın Yıldızları

Yarının Kadın Yıldızları

Tarihler: 25 Haziran 2019 Salı ~ 25 Haziran 2019 Salı 25 Haziran 2019 20:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 500.00 TL 2. Kategori - 250.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 75.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2019 ~ Haz 25, 2019
47. İstanbul Müzik Festivali, 11-30 Haziran tarihleri arasında müziğe ve şehre farklı bakışlar sunuyor.

Desteğe hak kazanan müzisyenler ve konser programı seçici kurul kararını takiben 15 Nisan 2019 Pazartesi günü açıklanacaktır.

KONSERE DOĞRU*

18.30-19.30 Demir Demirgil Tiyatro Salonu 

Murat Yetkin moderatörlüğünde Öznur Alumur ve Gözde Durmuş’un kişisel başarı hikâyeleri

* Türkçe

Yarının kadın yıldızlarını bugünden keşfedenlerden olmak için sizleri bu konsere mutlaka bekliyoruz! Üstün yetenekli genç kadın müzisyenlerimizin uluslararası alanda kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak amacıyla geçen yıl başlattığımız, sizlerin katkıları ve TSKB’nin desteğiyle daha ilk yılından pek çok başarılı gencimize ulaştığımız bu projeye hız kesmeden devam ediyoruz.

Bugün ülkemizde üstün yetenekli, iyi eğitim almış, geleceği parlak pek çok genç müzisyenimiz var ve çoğunun da uluslararası bir kariyerle arasında duran sadece maddi engel. Yurtdışında eğitimini sürdürmek veya bir ustalık sınıfında yer almak, yarışmalara veya orkestra seçmelerine katılmak, iyi bir çalgıya sahip olmak isteyen genç kadınlarımız için bu projede el ele veriyor ve onların önünü hep birlikte açıyoruz.

Seçici kurul, İstanbul Kültür Sanat Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yeşim Gürer Oymak başkanlığında Hakan Şensoy, Ufuk & Bahar Dördüncü, Ayşegül Kirmanoğlu ve Özkan Manav’dan oluşuyor. Seçici kurulun desteğe değer bulduğu adaylar fonda toplanan tüm tutardan ihtiyaç kapsamları gözetilerek destek aldıkları gibi Yarının Kadın Yıldızları konserinde bizlerle birlikte olacaklar.

Yarının Kadın Yıldızları projesinin ikincisinde kanaat önderimiz olarak kemanın duayeni Ayla Erduran da sahnede konuğumuz olacak. Farklı alanlarda kazandıkları başarılarla ilham kaynağı olan genç kadınlarımızın da aramızda olacağı gecede geleceğimizi aydınlatacak genç kadın müzisyenlerimizi gelin birlikte alkışlayalım!

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT