Yavuz Akyazıcı Project

Yavuz Akyazıcı Project

Tarihler: 15 Ocak 2019 Salı ~ 15 Ocak 2019 Salı 15 Ocak 2019 20:30

Yer: Sahne Pulchérie

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sainte Pulchérie Lisesi - Çukurluçeşme Sok. No: 7 Parmakkapı Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2019 ~ Oca 15, 2019
Yavuz Akyazıcı Project – Turkish Jazz Standards Vol 3,  Sainte Pulcherie Fransız Lisesi salonunda!

Dönemin Türkçe pop parçalarının caz uyarlamalarından oluşan Turkish Jazz Standards albümleri ile büyük ilgi çeken Yavuz Akyazıcı Project, serinin üçüncü albümü ile 15 Ocak’ta sahne alacak. Yavuz Akyazıcı, New School Jazz Academy’den mezun olduktan sonra, New York caz sahnesinde 17 yıl ünlü müzisyenlerle efsane olmuş caz kulüplerde beraber konserler verdi. Patricia Barber, Billie Harper, Matt Wilson, Eric Person gibi müzisyenlerle, Birdland, Knitting Factory, Smalls, 55 Bar gibi efsane kulüplerin yanı sıra, JVC Jazz Festival, Baku Jazz Festival, Charlie Parker Jazz Festival gibi uluslararası caz festivallerinde yer aldı.

Türkiye'ye döndüğünde, Teoman, Göksel, Duman gibi sanatçıların popüler şarkılarını 50'lerin Amerikan caz standartları formunda yorumladığı Yavuz Akyazıcı Project - Turkish Standards Vol. I ve II albümleriyle Amerika’nın en saygın haber ve kültür sanat radyosu olan NPR'a konuk oldu. 

Yavuz Akyazıcı Project, çok sevilen sürpriz parçaların yer aldığı – Turkish Standart Vol. 3 albümünün bu ilk konseri ile, 1846’da kurulan muhteşem yapısıyla büyüleyici Sainte Pulcherie Fransız Lisesi Salonu’nda 15 Ocak Salı saat 20:30’da...

Yavuz Akyazıcı (gitar), Funda Akyazıcı (vokal), Enver Muhammedi (bas), Derin Bayhan (davul)

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- PDF biletinizi yazdırmayı ve etkinlik girişinde yanınızda bulundurmayı unutmayınız.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT