Yavuz Bingöl - Mehveş Emeç Senfonik

Yavuz Bingöl - Mehveş Emeç Senfonik

Tarihler: 28 Ağustos 2018 Salı ~ 28 Ağustos 2018 Salı 28 Ağustos 2018 21:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: Protokol - 200.00 TL 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 60.00 TL 4. Kategori - 50.00 TL 5. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2018 ~ Ağu 28, 2018
Yavuz Bingöl ve Mehveş Emeç’den Şehit Aileleri Yararına Konser.

Sanatçı Yavuz Bingöl ile ünlü piyanist Mehveş Emeç , şef Orhan Şallıel yönetimindeki Senfoni Orkestrası ile Şehit Aileleri yararına yeniden bir araya geliyorlar. Geliri Şehit Aileleri’ne takdim edilecek olan konser 28 Ağustos Salı akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Yavuz Bingöl ve Mehveş Emeç ilk kez 2003 yılında bir araya gelerek, sevilen şarkı ve türkülerden, kendilerine özgü, senfonik altyapılı bir repertuvar hazırlamışlardı. İkilinin çok ses getiren konserlerine çeşitli sanatçılar da konuk olarak katılmışlardı. Bu konserde de Çevik Kuvvet Korosu, Serkan Çağrı, Aynur Aydın ve Elif Buse Doğan konuk sanatçılar olarak sahne alacaklar.

Konserin en ilginç bölümlerinden biri de, Çevik Kuvvetlerde görev alan polislerden oluşan koronun Senfonik Türküler’den bir seçkiyi seslendirmesi olacak.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT