Yedinci Ev

Yedinci Ev

Tarihler: 25 Ocak 2016 Pazartesi ~ 25 Ocak 2016 Pazartesi 25 Ocak 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2016 ~ Oca 25, 2016
Yedinci Ev; 2011 yılının bahar aylarında Turgay Gülaydın (davul), Hazar Aşçı (bas gitar) ve Birkan Nasuhoğlu (vokal, gitar) tarafından kuruldu.

Kryon tarafından ilham edilen ve Lee Carroll tarafından yazılan "Yuvaya Yolculuk" öyküsünden ismini ödünç alan Yedinci Ev, uzun süre kendi stüdyosunda müzik çalışmalarını sürdürdükten sonra 2012 yılının Eylül ayında Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde ilk albümü "Şimdi"'yi canlı kayıt tekniğiyle kaydetmeye başladı. Söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu'na, düzenlemeleri ise Yedinci Ev'e ait 10 parçadan oluşan "Şimdi" yaklaşık bir yıl süren yapım aşamasının ardından We Play etiketiyle dinleyicilere sunuluyor. Türkçe sözlü indie- rock müziğe yeni bir soluk getiren ve ufak dokunuşlar gizleyen "Şimdi", grup üyelerinin her birinin kendine has sound'unu olduğu gibi yansıtmasının yanında bütün parçaların duygu ve müzikal dokularını ortak paydada buluşturuyor.

Gezi Parkı Direnişi'nin en etkili parçalarından biri olarak öne çıkan "Eninde Sonunda" ile birlikte genişleyen bir kitlenin takip ettiği Yedinci Ev dolu dizgin girişeceği albüm konserlerinden önce dinleyicisine kendisini "Şimdi" kartonetindeki şu sözlerle tanıtıyor: "Sevilmek ve çevremizdeki sevgiyi hissetmek istiyoruz. Huzurlu bir şekilde var olmak istiyoruz. Çevremizdekilerin endişelerine ve önemsiz, saçma sapan ilişki ve etkileşimlerine maruz kalmak istemiyoruz. Para konusunda tasalanmak istemiyoruz. Azat edildiğimizi hissetmek istiyoruz! Dünyadaki diğer insanlar için bir anlam ifade etmek istiyoruz. Bir nedenden ötürü var olduğumuzu bilmek, Tanrı'nın planının doğru ve uygun bir parçası olmak istiyoruz."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT