Yekpare Trio

Yekpare Trio

Tarihler: 07 Aralık 2022 Çarşamba ~ 07 Aralık 2022 Çarşamba 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - ₺264,00 2. Kategori - ₺198,00 3. Kategori - ₺143,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2022 ~ Ara 7, 2022

Yekpâre: kopuzun, bağlamanın, gitarın, kalpten gelen seslerin ve kadim sözlerin buluşması… Ceylan Ertem, Cenk Erdoğan ve Coşkun Karademir’den oluşan Yekpare Trio, 7 Aralık akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

“Ne içindeyim zamanın / ne de büsbütün dışında / yekpâre, geniş bir ânın / parçalanmaz akışında” diyor Tanpınar. Hayat bazen öyle bir hızla ilerliyor ki sesler ve sözler birbirine karışıyor. Ağlayışlar ve gülüşler iç içe geçiyor. Güzeli ve iyiyi keşfedebilmek için gözü ve gönlü iyi bir ayarlamak gerekiyor.

İşte, tüm bu ritmin içinde kendi ahengini bulmuş bir dostluk. Hayatın akışı içinde ortak lezzetleri yakalayabilmiş, yaşamdan tat alabilmiş ve tüm bunları yaparken daima yekpâre kalabilmiş bir dostluk. Sazla sözün, efkârla neşenin, uzun yılların getirdiği tanış olma hâliyle yekpârelik kazandığı bu dostluk, şimdi büyük bir muhabbet çemberi kuruyor.

Coşkun Karademir, Ceylan Ertem ve Cenk Erdoğan, “Yekpâre” ile kulaklardan gönüllere akacak ve hiç unutulmayacak bir içe dönüş hikâyesi yazıyorlar. Bu hikâyenin kahramanı ise insanıyla, mekanlarıyla ve tüm zamanlarıyla Anadolu. Her üç ismin kendi müzik anlayışının bir senteziyle ortaya çıkan sesler, tarihin ve coğrafyanın çok ötesinden rüzgarlar estiriyor. Bu rüzgâr, dinleyen herkese kendi hikâyesini hatırlatacak ve şu zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan şey hatırlanacak: içe dönüş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT