Yeldeğirmeni’nde Ücretsiz Konser Haftası

Yeldeğirmeni’nde Ücretsiz Konser Haftası

Tarihler: 16 Ocak 2016 Cumartesi ~ 17 Ocak 2016 Pazar 13, 16 Ocak Saat:20:00 ve 17 Ocak Saat:12:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2016 ~ Oca 17, 2016

Sezon başladığından bu yana birbirinden özel konserleri Kadıköylülerle buluşturan Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi bu hafta üç ücretsiz konsere ev sahipliği yapacak.

Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde 13 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleşecek “İki Virtüözden Keman ve Piyano Resitali”nde kemanda Dr. Erman Türkili, piyanoda Iraklı Chumburidze konser verecek. İki usta virtüöz saat 20:00'de başlayacak konserde klasik müziğin ünlü bestecilerinin eserlerini yorumlayacak.

Yeldeğirmeni Sanat’ta gerçekleşecek bir başka etkinlik 16 Ocak Cumartesi Saat 20:00'da gerçekleşecek. Oda müziği eserlerinden seçmelerin dinleyicilerle buluşacağı Nemeth Quartet “ konseri. İsmini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda ders verirken 1995 yılında gerçekleşen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Macar sanatçılar Istvan Nemeth (keman) ve Katalin Nemeth (çello)’ten alan Nemeth Quartet konserinde klasik ve romantik eserlere yer verecek.

Yeldeğirmeni Sanat’ta haftanın son konseri ise 17 Ocak Pazar günü saat 12:00’de başlayacak “Pera Güzel Sanatlar Piyano, Keman ve Gitar Konseri”. Pera Güzel Sanatlar şan bölümü öğrencileri ile hocalarından oluşan grup piyano, gitar, keman ve çello eşliğinde dinleyicilere güzel anlar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT