Yeni Yıl Özel Konseri

Yeni Yıl Özel Konseri

Tarihler: 31 Aralık 2015 Perşembe ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 22:30 - 02:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: 80 TL

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2015 ~ Ara 31, 2015

Ayşe Cansu Tanrıkulu Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi’nde kapsamlı burs ve TÜBİTAK bursu ile Psikoloji okumuş ve 2013 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca ödüllü vokalist Meltem Ege’nin özel ders öğrencisi olup, mezuniyetinden sonra Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Performans Yüksek Lisans Programı’na kabul edilmiştir. 2008 yılından beri üniversite festivalleri ve Ankara’nın çeşitli mekanlarında caz, rock ve blues vokalisti olarak sahne almıştır. Ankara’nın caz müzisyenleri ile haftalık konserler, radyo konserleri vermiş ve Türk Armoni Yıldızları Orkestrası ile solist olarak çalışmıştır.10. Nardis Genç Caz Vokali Yarışması’ndaki performansı ile Letonya’da düzenlenen Riga Jazz Stage yarışmasına katılmaya hak kazanıp finallere kalarak Türkiye’yi ve Nardis’i temsil etmiştir. 2014 Nisan ayında Kosova’da Turkish Jazz Week kapsamında sahne almıştır. Şu anda Berlin Jazz Enstitüsünde Yüksek Lisansına devam etmektedir.

Bu yıl da geçen yılbaşında olduğu gibi sizleri Nardis’e yer ayırtmadan bekliyoruz. Saat 9:30dan itibaren geliş sırası ile arzu ettiğiniz masalarda keyifli ve mutlu bir yılbaşı gecesi geçirmenizi diliyoruz. Yemek servisimiz vardır. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl dileriz.

Yilbasi2016

Cansu Tanrıkulu (vo),
Duru Tuna (ts),
Önder Focan (g),
Baran Say (b),
Berke Özgümüş (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT