Yeniden Çiçek Pasajı

Tarihler: 08 Şubat 2019 Cuma ~ 08 Şubat 2019 Cuma 08 Şubat 2019 19:30

Yer: Çiçek Pasajı

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2019 ~ Şub 8, 2019
3. Nesil akımlar günümüzde hızla yükselirken yeni nesil şefler ve müzisyenler ile Çiçek Pasajı’nın büyülü ortamında yepyeni bir sayfa açılıyor!

"Yeniden Çiçek Pasajı" etkinliğinde yeni nesil şeflerin kendilerine ait lezzet köşelerinde geceye özel hazırladıkları mezeleri ikram ettiği, herkesin ayakta meyhane keyfi yaşayarak eğlendiği bu şaşırtıcı deneyim yeni bir eğlence akımının başlangıcı olacak.

Bu özel gastronomik deneyime, farklı ve özgün çizgisiyle güncel müzik dünyasının sevilen isimlerinden Gaye Su Akyol’un eşsiz müziği, Güntaç Özdemir’in hareketli parçaları ve sürprizler eşlik edecek.

"Yeniden Çiçek Pasajı” etkinliğinde; yakın gelecekte isimlerini sıklıkla duyacağımız öne çıkan 3. Nesil şeflerden; Alaf’ın sahibi ve şefi Murat Deniz Temel, Mittag’ın sahibi ve şefi Fatma Yıldırım, Pizza Fellas’ın sahibi ve şefi Ceren Tekşen, Neolokal’in yardımcı şefi Serra Beklen, Nicole’ün yardımcı şefi Gamze Kurtulmuş, Kantin’in eski yardımcı şeflerinden ve Cunda Ayna Restoran’ın da eski şefi Tayfun Gökşin ve  Gram’ın kuruluşundan bu gününe kadar çalışmış ve ayrılarak yeni maceralara girmek için yoluna devam eden şefi Esra Acar Koç’unda içinde bulunduğu 7 genç şef klasik mezelere modern dokunuşlar yaparak geceye lezzet katacaklar. Yıllardır Beyoğlu’nun vazgeçilmezi haline gelen Balık Pazarı esnafının nostaljik ve ilham dolu lezzetlerinden yola çıkılarak oluşturulacak bu yeni reçeteler, katılımcılara daha önce hiç görmedikleri bir Çiçek Pasajı deneyimi yaratacak.

Gamze Kurtulmuş’un Rezene Tohumlu Lakerdası, Esra Acar Koç’un Taraması, Fatma Yıldırım’ın Humus ve Kan Portakal Soslu Kuzu Ciğeri, Serra Beklen’in Mandalina Turşulu Favası, Tayfun Gökşin’in Sardalya Ançüezi, Ceren Tekşen’in Baharatlı Dana Dil & Mercimekli Böreği, Deniz Temel’in Urfa Usulü Sulu Çiğ Köftesi ile Çiçek Pasajı’nda meyhane eğlencesine eşlikçi bir lezzet deneyimini katılımcılara sunacak.

Çiçek Pasajı’nın nostaljik ve benzersiz ambiyansında meyhane kültürünün modern bir yaklaşımla yeniden yorumlanacağı “Yeniden Çiçek Pasajı” etkinliği, 8 Şubat 2019 Cuma günü saat 19:30-24:00 saatleri arasında İstanbullularla buluşacak. Sen de bizimle ol!

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik 19:30 - 24:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT