Yeol Eum Son - İstanbul Resitalleri

Yeol Eum Son - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 11 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 11 Mayıs 2019 Cumartesi 11 Mayıs 2019 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 300.00 TL 2. Kategori - 250.00 TL 3. Kategori - 200.00 TL 4. Kategori - 150.00 TL Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2019 ~ May 11, 2019
2009 Van Cliburn Uluslararası Piyano Yarışması ve 2011 Moskova Tchaikovsky Uluslararası Piyano Yarışması olmak üzere iki önemli uluslararası yarışmadan kazandığı ikincilik ödülleri ile dünya piyanistler ligine giriş yapan Koreli piyanist Yeol Eum Son, Washington Post, BBC Music ve The Times gibi yayınlardan övgü eleştriler alıyor; canlı performanları ile klasik müzik dinleyicilerinin büyük beğenisini kazanan sanatçının Youtube videosu 10 milyondan fazla izlendi! Yeol Eum Son, Mayıs'ta İstanbul Resitalleri'nde!

Dinleyenleri hipnotize edecek kadar duygu yüklü enerjisi, kristal inceliğindeki dokunuşları ve bir o kadar da güçlü tekniği ile müthiş bir virtüöz olan 1986 Güney Kore doğumlu piyanist Yeol Eum Son, "Korean National University of Arts"tan aldığı diplomasının ardından Almanya'da "Hochschule für Musik Theater und Medien Hannover"da Arie Vardi ile müzik çalışmalarına devam etti. Sanatçı, Uzak Doğu'dan Asya'ya, Avrupa'dan Amerika'ya uzanan uluslararası konserlerine eğitim sonrası yaşamaya devam ettiği Almanya merkezli sürdürüyor. 

Cadogan Hall (Londra) Seul Art Center (Seul) Mariinksky Theatre (St. Petersburg), The Philips Collection (Washington D.C.) gibi prestijli salonlarda sahneye çıkan Yeol Eum Son'ın birlikte çaldığı orkestralar arasında New York Filarmoni, Köln Gürzenich-Orcheste, Berlin Konzerthausorchester, Bergen Filarmoni, Çek Filarmoni, İsrail Filarmoni, Tokyo Filarmoni, NDR Radyo Filarmoni, St. Petersburg Senfoni, Seattle Senfoni, Kudüs Senfoni, Fransa Radyo Filarmoni Orkestrası, Mariinsky Theatre Orkestrası, Seul Filarmoni, KBS Senfoni Orkestrası,Tonkunstler Orkestrası, Dresdner Filarmoni, Suisse Romande Orkestrası, Budapeşte Festival Orkestrası, NHK Senfoni Orkestrası, İngiliz Oda Orkestrası "Academy of St. Martin in the Fields", CBSO (The City of Birmingham Symphony) gibi önemli orkestralar yar alıyor. 

Dmitrij Kitajenko, Mikko Franck, Valery Gergiev, Susanna Mälkki ve Lorin Maazel gibi önemli şeflerle aynı sahneyi paylaşan sanatçı, Grafenegg Festivali, Helsingborg Piyano Festivali, Fribourg Uluslararası Piyano Dizisi, East Neuk Festivali, Beethoven Easter Festivali, Rotterdam Gergiev Festivali, Rheingau Festivali, Baltic Sea Festivali, Portland Piano International, Bad-Kissingen Summer Music Festivali, The Phillips Collection Piyano Serisi (Washington DC) gibi uluslararası festival ve klasik müzik dizilerinden davetler alıyor.Yeol Eum Son, 2004'te yayınlanan ilk albümünde Chopin'in tüm etüdlerini kaydetti. En son 2018'de Onyx etiketiyle yayınlanan "Academy of St. Martin in the Fields" Orkestrasıyla Mozart kaydettiği albümü ile birlikte toplam 6 albümü bulunuyor. Sanatçı aynı zamanda Seoul Arts Center'ın ve doğduğu şehir olan Wonju'nun onursal elçisi.

İstanbul Resitalleri “Sıradışı Sanatçılar” Demektir.

İstanbul Resitalleri 2018-2019 Sezonu diğer konserleri için lütfen tıklayınız

-Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.-Alkış arasında kapılar açılmaz. -Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.-Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. -Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  -İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. -12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT