Yeşilçam Birlikte Güzel

Tarihler: 08 Nisan 2019 Pazartesi ~ 08 Nisan 2019 Pazartesi 08 Nisan 2019 22:00

Yer: Cahide

Ücret: 1. Kategori - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2019 ~ Nis 8, 2019
IKSV Film Festivali Partisi, Cahide'de sizlerle...

Sinemamızın en buğulu, en renkli, en çok hatırlanan, en çok konuşulan dönemi… Yeşilçam jönlerin, fam fatallerin dönemi… Yeşilçam, en güzel şarkıların dönemi… Festival, kalpleri dağlayan, dilimize dolanan, sevdiğimize yollanan, mehtaba bakılan Yeşilçam şarkılarını sahneye çağırıyor. Üstelik günümüz sinema dünyasından isimler bu unutulmaz şarkılara yeniden can veriyor.

Sanatçılar Artists:
Belkıs Özener
Damla Sönmez 
Derya Alabora
Gonca Vuslateri 
Halil Babür 
Meltem Cumbul
Mert Fırat
Selen Uçer
ve sürpriz isimler...

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.- Artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekânlara veya vestiyerlere kabul edilmeyecektir.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT