Yıldızlar Buluşması-II

Yıldızlar Buluşması-II

Tarihler: 13 Haziran 2016 Pazartesi ~ 13 Haziran 2016 Pazartesi 13 Haziran 2016 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: Loca - 168.00 TL 1. Kategori - 134.50 TL 2. Kategori - 101.00 TL 3. Kategori - 67.50 TL Öğrenci - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2016 ~ Haz 13, 2016
İKSV Müzik Festivali, 1 - 24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Artemis Quartet:
Şef
Vineta Sareika: Birinci keman
Anthea Kreston: İkinci keman
Gregor Sigl: Viyola
Eckart Runge: Viyolonsel
Gautier Capuçon: Viyolonsel

Ludwig van Beethoven
Yaylı Çalgılar Dörtlüsü, No.7, op.59 No.1, “Razumovsky”

Franz Schubert
Yaylı Çalgılar Beşlisi, op.163 D 956 (1828)

Ara dahil 115’ sürer.

İstanbul Müzik Festivali dinleyicileri her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük buluşmalara tanıklık ediyor. Gramophone, Diapason d’Or ve Echo ödülleri sahibi Artemis Yaylı Çalgılar Dörtlüsü, The Guardian’ın “çello semasının genç yıldızı” olarak nitelendirdiği Gautier Capuçon ile uluslararası çapta övgüler toplayan işbirliğini bu kez festivale taşıyor.

Kendisini dünyanın en saygın dörtlülerinden biri olarak kanıtlamış Artemis Quartet, Avrupa, Amerika, Japonya ve Avustralya’daki belli başlı müzik merkezlerine ve festivallere konuk olmasının yanı sıra 2011 yılında Viyana Konzerthaus’un Yerleşik Topluluğu ilan edildi; 2004 yılından beri de Berlin Filarmoni’de kendi serisini gerçekleştiriyor. Beethoven’ın eserlerini yorumlamadaki ustalığı nedeniyle Beethoven Evi Onur Üyeliğine kabul edilen topluluk, hem bestecinin müziğine olan özel bağını hem de kendi 20. yıldönümünü kutlamak üzere 2009’da başlayan kapsamlı bir Avrupa turnesinde Beethoven’ın tüm yaylı dörtlülerini seslendirdi; turne sonunda bu eserleri kaydettiği albüm ise Charles Cros Akademisi Büyük Ödülü’nü kazandı.

Bol ödüllü viyolonselci Gautier Capuçon Gergiev, Dudamel, Bychkov, Haitink, Dutoit ve Eschenbach gibi şeflerin yönetiminde Berlin Filarmoni, Viyana Filarmoni, Amsterdam Concertgebouw, Mariinsky Tiyatrosu, Tokyo NHK Senfoni, New York Filarmoni dâhil dünyanın dört bir yanındaki orkestralar eşliğinde konserler veriyor. Yorumundaki enerji ve hissel yoğunlukla övgü toplayan Capuçon resitaller ve oda müziği konserleriyle de Avrupa’nın önemli salonlarına ve festivallerine konuk oluyor; Martha Argerich, Daniel Barenboim, Mikhail Pletnev, Yuja Wang, Yuri Bashmet, Angelika Kirchschlager, Ebène Quartet gibi solist ve topluluklarla çalıyor.
Enstrüman hakimiyetleri ile nefes kesici performanslara imza atmak Artemis Quartet ve Gautier Capuçon’un ortak özelliklerden. Beş güçlü müzisyeni bir araya getirecek bu konser, programındaki Beethoven’ın Yaylı Çalgılar Dörtlüsü “Razumovsky” ve Schubert’in zengin ve derin renklerle örülü Yaylı Çalgılar Beşlisi ile kaçırılmayacak bir müzikal buluşma.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale kart için kişi başı alım 1 adettir.- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT