Yıldızların Altında - 90lar Türkçe Pop Partisi

Tarihler: 30 Temmuz 2010 Cuma ~ 30 Temmuz 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Life Roof Boğaziçi Teknesi

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof Boğaziçi

Adres: Kabataş, Beşiktaş Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2010 ~ Tem 30, 2010

90`lı yılların unutulmayan, en eğlenceli şarkılarıyla Boğaz`ın muhteşem atmosferinde anılarda yolculuğa hazır mısın?

Süper Baba, Perihan Abla, Şehnaz Tango, Bizimkiler, Çılgın Bediş Kara Melek, Göz yaşartan sakızlar, patlayan şekerler, tasolar, atari salonları, tetris, game boy, sanal bebek, Susam sokağı, Hugo, Yakari, tilki tilki saatin kaç, ebe tura bir ki üç, cips kola özel kilit, Macarena, Lambada, Yoncimik, Cartel, Metin-Ali-Feyyaz, İzel-Çelik Ercan, Fame City, Geleceğe Dönüş, Bir Alışveriş Bir Fiş, Bir Başka Gece, Street Fighter, ve 90’lı yıllardan hafızalara kazınmış birçok şey…

Oynama Şıkıdım Şıkıdım… Yaparım Bilirsin... Bu Kız Beni Görmeli...
Boğazın muhteşem atmosferinde Cihan ve Gökhan ile; eski tatlar, eski kokular ve eski şarkılar yeniden hayat bulacak. Abone’den Hey Corç’a, Cartel’den Benimle Oynama’ya, Hadi Bakalım’dan, Hadi Yine İyisin’e, Karabibiberim’den Aldatıldık’a, Binnaz’dan Yaparım Bilirsin’e kadar anılara fon olmuş tüm şarkılar sizi coşturacak. Gecede muhteşem sürprizler de sizinle olacak. O gece hediyeler kazanabilir, 90’ların unutulmaz sanatçılarını karşınızda görebilirsiniz.

Benimle Oynama Söyledim Sana… Cartel Bir Numara En Büyük….
Sınırsız eğlence, şaşırtan sürprizler ve daha fazlası için 30 Temmuz Cuma gecesi Cihan Hatipoğlu ve Gökhan Çınar ‘ile 90’lar Türkçe Pop Partisinde’de buluşalım. İki başarılı radyocu, geçmişten günümüze en güzel şarkılarla saat 21:00 den sabahın ilk ışıklarına kadar Life Roof Boğaziçi Teknesinde Dj kabininde olacak.

Detaylı bilgi ve masa rezervasyonu için: 0535 334 47 63 - 0554 783 11 23 – 0532 632 72 27 no`lu telefonlardan ulaşabilirsiniz..
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. Etkinlik günü bilet fiyatı kapıda 30,00 TL olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT