Yıldızların Altında Sezen & Ajda Gecesi

Tarihler: 16 Temmuz 2010 Cuma ~ 16 Temmuz 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Life Roof Boğaziçi Teknesi

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof Boğaziçi Teknesi

Adres: Kabataş, Beşiktaş Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2010 ~ Tem 16, 2010

YILDIZLARIN ALTINDA SEZEN AKSU & AJDA PEKKAN ŞARKILARIYLA UNUTULMAZ BİR GECE!
Dj Serhan Sokulgan

Sezen & Ajda Gecesi, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan şarkılarının çalındığı özel bir gecedir. Sezen Aksu ve Ajda Pekkan şarkılarına bayılanlar 16 Temmuz Cuma gecesi İstanbul`un 2010 yazındaki en güzel sürprizlerinden biri; Life Roof Boğaziçi Teknesinde buluşuyor, bu geceyi kaçırmayın!!!!

Detayli Bilgi ve Rezervasyon için bize 0535 334 47 63 -0554 783 11 23 – 0532 632 72 27 no`lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Hayatımızdan geçen ve onlarla yol aldığımız Türkiye’nin iki dev isminin şarkıları bu gecede buluşuyor... Sezen Aksu ve Ajda Pekkan gibi iki özel isimin yapıtları bu gecede başka bir boyut kazanacak. Şarkıları, fotoğrafları ve görüntüleriyle renklenecek olan partide her iki divanın 7`den 70`e herkesin ruhuna işlemiş şarkıları çalacak.

Ajda Pekkan Yaz Yaz`dan, Sezen Aksu Sen Ağlama`ya, Petrol`den Kaybolan Yıllar`a, Son Yolcu`dan, Firuze`ye ve Bambaşka Biri’den Resime,Tanrım dan Rakkas’a ayrıca Dj Serhan Sokulgan farkıyla belki de hiç bir yerde duymadığınız şarkılar bu gece sizleri bambaşka bir serüvene sürükleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT