Yıldızlarla Bir Kutlama Akşamı

Yıldızlarla Bir Kutlama Akşamı

Tarihler: 15 Haziran 2022 Çarşamba ~ 15 Haziran 2022 Çarşamba 20:00

Yer: AKM Tiyatro Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺250,00 2. Kategori - ₺200,00 3. Kategori - ₺150,00 4. Kategori - ₺90,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2022 ~ Haz 15, 2022

Geleceğe umutla bakan İstanbul Müzik Festivali’nde, İKSV’nin kurucusunun adını taşıyan, 1987'den bu yana sayısı 200'e yakın genç sanatçının müzik eğitimine destek veren ve bugünün yıldızlarını yaratan Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı'nın bursiyerleri bir kutlama konserinde buluşuyor. Genç yeteneklerin hayallerine destek olmaktan büyük mutluluk duyan Vakıf, her yıl verdiği müzik bursu ile bugüne kadar pek çok müzisyenin eğitim hayatına katkıda bulundu; alanında olağanüstü yeteneklere sağladığı destekle müzisyenlerin yurtdışında eğitimlerine devam etmelerini sağladı. Bugün bu programla desteklenip kendi kuşaklarının en parlak yıldızları olan solistler ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Müzik Yıldızları Oda Orkestrası bir araya geliyor.

Eczacıbaşı Holding’in 80. yılı ve İstanbul Müzik Festivali’nin 50. yılında bu önemli destekten halen faydalanmakta olan müzisyenlerden oluşan ve bu kutlamaya özel olarak kurulan Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı Müzik Yıldızları Oda Orkestrası, kurucusunun izinde ilk konserine imza atacak.

Genç sanatçılara verdiği desteğiyle tanınan, özellikle yılmadan ve yorulmadan eğitim alanında gerçekleştirdiği projelerle müzisyenlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayan piyano virtüözümüz Gülsin Onay ve Berlin Filarmoni Orkestrası'na asil üye olarak kabul edilen ülkemizin ilk keman sanatçısı Hande Küden ise bu konserde, her biri kendi alanında yetkin hem yurtiçinde hem de yurtdışında başarılarıyla anılan Gökhan Aybulus, İris Şentürker, Özgür Ünaldı, Elvin Hoxha-Ganiyev, Ezgi Öztürk, Nil Kocamangil ve Melih Kara ile bir kardeşlik ve dayanışma duygusu ile birleşiyorlar.

konuk sanatçı gülsin onay piyano *
konuk sanatçı hande küden keman *

gökhan aybulus piyano *
iris şentürker piyano *
özgür ünaldı piyano *
ezgi göktürk piyano *
elvın hoxha-ganıyev keman & konzertmeister*
nil kocamangil viyolonsel *
melih kara viyolonsel *
dr. nejat f. eczacıbaşı vakfı oda müzik yıldızları orkestrası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT