Yo-Yo Ma - Kathryn Stott

Tarihler: 10 Mart 2011 Perşembe ~ 10 Mart 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1.Kategori: 107,00 TL - 2.Kategori: 97,00 TL - 3.Kategori: 82,00 TL - İndirimli: 67,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2011 ~ Mar 10, 2011

YO-YO MA ÇELLO
KATHRYN STOTT PİYANO

15’i Grammy ödüllü 75’den fazla albümü, olağanüstü enstrüman tekniği ve çok yönlülüğü ile dünyanın en çok tanınan müzisyenlerinden biri olan Yo-Yo Ma, 10 Mart’ta sürpriz bir konserle İş Sanat’a konuk oluyor. Çellonun yaşayan efsanesi Yo-Yo Ma özellikle klasik batı müziği geleneğinin sınırları içinde kalmayarak faklı kültürlere ait tarzları da bir arada getirdiği eşsiz çalışmalardan oluşan zengin repertuarıyla sadece klasik müzikseverlerin değil tüm müzik tutkunlarının dikkatini çeken bir isim. Sınır tanımayan dahi çellistin İstanbullu müzikseverlerle gerçekleşecek İş Sanat’taki bu üçüncü randevusunda sanatçıya sık sık oda müziği çalışmaları gerçekleştirdiği, İngiltere’nin en özgün piyanistlerinden Kathryn Stott eşlik edecek.

İndirimli biletler:
Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası İştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
Grup indirimi:
25 kişi ve üzerine %20 indirim uygulanır. (İndirimli biletler dışında)
Bilet iade:
Elde olmayan nedenlerden ötürü etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT