Yok Öyle Kararlı Şeyler

Tarihler: 21 Aralık 2016 Çarşamba ~ 21 Aralık 2016 Çarşamba 21 Aralık 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2016 ~ Ara 21, 2016
Sıradışı bir müzik grubu "Yok Öyle Kararlı Şeyler" sevenleriyle buluşuyor.

"Mütevazi rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir..." mottosu ile şarkı çizip resim çalan bir topluluk ...

‘Yok Öyle Kararlı seyler’ indie/alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren 2011 İstanbul kurulumlu bir müzik grubudur. Grup; çocukluk arkadaşı olan Erdem Topsakal (vokal/gitar), Bogaç Soydemir (davul), Ayhan Akbaş (elektrik gitar), Çagrı Özer (klavye/geri vokal) ve Ramazan Kırdım (bas) kadrosundan oluşmaktadır. Yökş, birçok şehirde performans sergiledikten sonra, İstanbul’da hatrı sayılır mekanlarda (Küçük Çiftlik Park, Life Park, Hayal Kahvesi, Jolly Joker, Kadıköy Sahne, Bronx Pi, Karga Bar, Shaft vb.) sahne almış ve almaya devam etmektedir. Lana Del Rey ve Mabel Matiz gibi uluslararası ve ulusal piyasada tanınan isimler ile de aynı sahneyi paylaşan grup katıldığı Zeplin Radyo, Evden Uzakta gibi programlar ile geniş kitlelere ulaşmıştır. ‘2. Be The Band’ müzik yarısmasında finale kalan grup önemli prodüktörler ve müzisyenlerle tanısma fırsatı yakalamıstır. İlk albumlerini bağımsız müzik platformu ‘Müzik Hayvanı’ destegi ile Şubat 2013 tarihinde çıkardıktan sonra, 23 Nisan'da ilk ilk profesyonel albümünü Funorg etiketiyle yayınladı.

Albüm çalışmalarını Serdar Ateşer prodüktörlüğünde Babajım İstanbul Studios&Mastering’de yapan Yökş, albümün soundunu, "batının iyi taraflarını alan rock müzik ya da indie tarzına yerel uyarlama" olarak tanımlıyor. Albüme ismini veren 34 şarkısında Harun Tekin'le de sürpriz bir düet yapan grup, aynı şarkı için çekilecek klip çalışmalarına da hız kesmeden başladı. "Hiçbirşeyizm" ismini verdikleri şarkıda da Akın Eldes gitarıyla gruba eşlik ediyor. Gündelik temalı, mizahi konseptli sözleri ile sarkı üretimine özen gösteren topluluk davulcularının ‘Educatedear’ konsepti içinde de eğlenceli videolar ve şovlar sergilemektedir. 

Dinleyenleri ile konserler ve organizasyonlarda(cafe, ev, piknik vb. buluşmaları) bir araya gelmekte ve üretime devam etmektedir. Tüm bunlara ek olarak grup, sarkılarını resimlestirmeyi tarz edinmistir. Her bir şarkılarına ait çizim ve illüstrasyonlar, şapka, t-shirt gibi çeşitli ürünler ile de dikkatleri üzerine toplamaktadır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT