Yüreklendirme Konseri

Tarihler: 15 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 15 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1 Kategori: 45,00 TL 2. Kategori: 34,00 TL Öğrenci: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2010 ~ May 15, 2010

Şef Gürer Aykal yönetimindeki İstanbul Sinfonietta, 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri çerçevesinde, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış himayesinde bir "Yüreklendirme Konseri" gerçekleştiriyor. Gürer Aykal`ın fikir önderliğinde oluşturulan "Yüreklendirme Konserleri Serisi", farklı meslek gruplarından gelen ve müzikle amatör bir ruhla ilgilenen insanlara profesyonel müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşma imkânı sağlamayı amaçlıyor.

Serinin bu ilk gecesinde 6 sürpriz solist sahne alacak. Şefliğini Gürer Aykal`ın üsteleneceği gecede önce İstanbul Sinfonietta Mozart`ın "Re majör Divertimento"sunu seslendirecek. Ardından gecenin solistlerinden Prof. Kemal İnan ve Aida Boydağ sahne alarak Bach`ın "2 Keman için Konçerto"sunu seslendirecek. Konserin ikinci yarısında İstanbul Sinfonietta, eski büyükelçi ve Avrupa Birliği Genel Sekreteri Murat Sungar`ın "Pop Sinfonietta"sını 4 konuk solistle seslendirecek: piyanoda Murat Sungar, gitarda eski büyükelçi Burak Gürsel, basgitarda gazeteci Sedat Ergin ve davulda Durul Gence. Bu konser ayrıca, Murat Sungar`ın üç bölümden oluşan pop-caz tarzındaki bestesinin ilk seslendirilişi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT