Yuri Honing Acoustic Quartet

Tarihler: 06 Eylül 2020 Pazar ~ 06 Eylül 2020 Pazar 20:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi – Konser

Ücret: Numarasız - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüşlük Mahallesi, 1120.sok, Bodrum Mugla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2020 ~ Eyl 6, 2020
17. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali birbirinden değerli isimleri sizlerle buluşturuyor.

Hollanda
Yuri Honing Acoustic Quartet 

Times’ın “zamanımızın en yaratıcı ve cesur saksafoncularından biri” olarak nitelendirdiği Yuri Honing, kendi adını taşıyan dörtlüsüyle birlikte yeni albümü Desire’ı Borusan Müzik Evi’nde tanıtıyor.

Hollanda’nın en önemli saksafoncularından biri olan Yuri Honing, bugüne kadar doksanın üzerinde ülkede konserler verdi ve zengin bir diskografiye imza attı. Pat Metheny, Charlie Haden, Kurt Rosenwinkel, Ibrahim Malooff, Craig Taborn ve Paul Bley gibi isimlerle çalışmalar gerçekleştiren Honing, 2001 yılında Edison Caz Ödülü’nün yanı sıra 2012’de Hollanda’nın en saygın ödüllerinden biri olan Boy Edgar Ödülü’nün de sahibi oldu. Caz, pop ve Batılı olmayan müzikal geleneklere dayalı, benzersiz bir tarz yaratan sanatçı, son yıllarda kendi adını taşıyan dörtlüsüyle birlikte Avrupa, Asya ve Güney Amerika’nın prestijli festivallerinde yer alıyor. Geçtiğimiz yıl, caz, kilise müziği, pop ve modern klasik müziği harmanladıkları Desire adlı albümünü çıkaran topluluk, albümün turnesi kapsamında Borusan Müzik Evi’nde olacak.

Bilet Fiyatları:

Numarasız - 112.00 TL

Önemli Notlar:

- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır. - Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda organizasyon firması etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Antik Taş Ocağı ve Sinema etkinlikleri numaralı oturma düzeninde gerçekleşecektir.- Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir. (Gümüşlük Festival Alanı’nda gerçekleşecek konserler için geçerlidir.) - 7 yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. - 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. - Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır. - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT