Yüzyüzeyken Konuşuruz

Tarihler: 04 Eylül 2014 Perşembe ~ 04 Eylül 2014 Perşembe 22:30

Yer: Hard Rock Cafe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2014 ~ Eyl 4, 2014
Yüzyüzeyken Konuşuruz

Yüzyüzeyken Konuşuruz Hard Rock Cafe Istanbul’da Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden müzik denince ilk akla gelen isimlerden Hard Rock Cafe İstanbul geçtiğimiz hafta PERA’yı dinleyicisiyle buluşturdu. “Aşk Değil Demo”nun ardından sevenlerini müziklerine hasret bırakan ve 7 yıl aradan sonra “Bir Başka Dünya”, son olarak da “Giz” albümleriyle ‘beklediğimize değdi’ dedirten grup, Hard Rock Cafe Istanbul’da dinleyicisiyle özlem giderdi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz Hard Rock Cafe Istanbul Sahnesinde!
Başlangıçta akustik olarak kaydedilen şarkıları internet üzerinden paylaşılan grup, şarkıların sosyal medyada çok ilgi görmesi üzerine “Birkaç Yıl Sonra Utanılacak Şarkılar” isimli bir EP yayınladı. Böylelikle kitlesini genişletmeye devam eden Yüzyüzeyken Konuşuruz’un ilk albümü olan “Evdekilere Selam” ise 27 Eylül 2013’te yayımlandı. Hikaye tadında şarkıları ve “Ateş Edecek Misin”, “Kendi Evimde Deplasmandayım” ve “Giyemediğim Terlikler” gibi farklılığını ortaya koyan şarkı isimleri ile dikkatleri üzerine çeken Yüzyüzeyken Konuşuruz 4 Eylül Perşembe 22:30’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde hikayesine devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT