Zafeiris Melas - Evita Sereti

Tarihler: 04 Haziran 2015 Perşembe ~ 04 Haziran 2015 Perşembe 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 169.50 TL Normal - 84.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2015 ~ Haz 4, 2015

İki Yaka'nın Çocuğu Zafeiris Melas, eşsiz yorumu ile ilk defa 4 Haziran'da Jolly Joker İstanbul'da single albümü ile sizlerle buluşuyor.

Zafeiris Melas İki Yaka Konserleri

Zafeiris Melas Ta Mavra Matia Sou - Taa Uzak Yollardan Geldim parçasıyla ilk kez bu albümde! Sanatçı, şarkılarını ilk kez Yunanca ve Türkçe olarak bu albümde yorumluyor.

Türkiye'nin ve Türkçe şarkıların onu daima etkilediğini her seferinde dile getiren Zafeiris Melas, yeni albümü "İki Yaka" ile bu duygularını şarkılarında anlatıyor.

40 yıllık sanat hayatında 43'üncü albümünü Türkiye'de çıkarmanın gururunu ve sevincini yaşayan Zafeiris Melas, sanat hayatında 3 kez altın plak ödülünü almaya hak kazandı. Kayıtları Türkiye ve Yunanistan'da gerçekleştirilen albümün aranjörlüğünü Stavros Parazentsis üstlendi, albümde İstanbul Strings ve birçok müzisyen yer aldı. Yunan ve Türk sazlarının iş birliğinde kayıtlar gerçekleştirildi.

İki Yaka ruhunu şarkılarında anlatan Zafeiris Melas eşsiz ses yorumuyla dinleyicilerine müzik ziyafeti veriyor. İlk klibini "Ta Mavra Matia Sou - Taa Uzak Yollardan Geldim" parçasına çeken Zafeiris Melas, Türk ve Yunan aşkını anlatan klibin çekimlerini Yunanistan'da gerçekleştirdi. Konserlerine Amerika, Avusturalya, Almanya, Bulgaristan, İsveç, İsrail, Güney Kıbrıs ve Yunanistan'da devam eden Zafeiris Melas, Türkiye'deki ilk konserini Jolly Joker İstanbul'da gerçekleştirecek.

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT