Zakkum

Tarihler: 05 Kasım 2010 Cuma ~ 05 Kasım 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2010 ~ Kas 5, 2010

“Zehr-i Zakkum” isimli ilk albümlerinden “Ah Çikolata”, “Ahtapotlar”, Teoman düetli “Zehr-i Zakkum”, “Hipokondriyak”, “Anlıyorsun”, “Ağlat Beni” gibi şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine seslenen Zakkum, Yusuf Demirkol ve Cem Senyücel’in askerlik görevlerini tamamlamalarının ardından, beste ve sahne çalışmalarına, bıraktıkları hızla devam ediyor.

İkinci albüm çalışmalarına devam eden ve Yusuf Demirkol, Cem Senyücel, Eren Parlakgümüş ve Emre Yılmaztürk’den oluşan Zakkum, uzun bir aradan sonra 5 Kasım 2010 Cuma gecesi, sevenleriyle Istanbul The Hall‘da buluşacak.

Konserle ve grupla ilgili daha detaylı bilgiye; grubun resmi web sitesi www.zakkumonline.com adresinden veya resmi facebook sayf ası www.facebook.com/zakkumonline‘dan erişilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT