Zeynep Doruk

Zeynep Doruk

Tarihler: 12 Temmuz 2019 Cuma ~ 02 Ağustos 2019 Cuma

Yer: Elio Sedef

Adres: 1 Nolu Sok. No:1, Adalar/Istanbul - Asia Adalar İstanbul

Telefon: (0216) 382 48 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2019 ~ Ağu 2, 2019

İlk albümüyle yakında müzikseverle buluşacak, pop müziğin yeni ismi olmaya aday Zeynep Doruk, yaz sonuna kadar her Cuma, İstanbul’un en özel mekanlarından Elio Sedef’te! Beş yıldır sahne aldığı mekanda, kusursuz yorumu ve sahne performansıyla kendi hayran kitlesini oluşturan Zeynep Doruk, 90’lar Türkçe pop, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca şarkılardan oluşan repertuarıyla, beşinci yazında Sedef Adası’nda bulunan Elio Sedef sahnesinde olacak.

Atilla Özdemiroğlu, Garo Mafyan ve İstanbul Gelişim Orkestrası’nda yetişen, ardından Ajda Pekkan, Yalın ve Sertab Erener’in vokalistliğini yapan Zeynep Doruk, 19 yaşından beri profesyonel olarak şarkı söylüyor. İtalyan Lisesi'nde okurken çift diploma almaya hak kazanan ve Roma'da bulunan La Sapianza Üniversitesi’nde Müzik, Gösteri Sanatları ve Edebiyat eğitimi aldı. Türkiye'ye döndüğünde, müzik tutkusunu artık profesyonelliğe dönüştürmek için çabalamaya başladı ve Amerika'da kaydettiği demolarla İstanbul Gelişim Orkestrası'nın kapısını çaldı. Böylece 4 yıl sürecek solistlik macerası başladı. Bu yıllarda, tam bursla girdiği İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nden ikincilikle mezun oldu. “Hayat Bilgisi”, “Sessiz Gemiler”, “Seksenler” gibi dizilerde rol aldı, birçok reklam filminin jingle’larını seslendirdi. Zeynep Doruk’un ilk albümü yakında MEYPOM etiketi ile piyasaya çıkacak.

Zeynep Doruk’un sahnesine, başarılı müzisyenler Eser Ünsalan, Ersin Gülseli, Evrim Aslan ve Onur Avdan eşlik ediyor… Mekana, belirli lokasyonlardan özel tekne ile ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT