Zeynep Tanbay Dans Projesi ve Borusan Quartet

Tarihler: 20 Aralık 2013 Cuma ~ 21 Aralık 2013 Cumartesi 20, 21 Aralık Saat: 20:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 70.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2013 ~ Ara 21, 2013

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2013–2014 sezonunda sanat yönetmeniği ve sürekli şefliğini Sascha Goetzel'in üstlendiği konserler ile klasik müzikseverlerle buluşuyor.

Sascha Goetzel: Şef

Yaşadığı dönemden beri, Beethoven’ı anlatmak için söylenen sözler, onu anlamak ve yaşatmak için yazılan yazıların hiçbiri onu, geride bıraktığı notalar kadar iyi anlatamamış, hissettirememiştir. 1827’de ölümünün ardından, onun değiştirdiği müzik nehrinin akışı iyice kuvvetlenmiş, başka dev isimler gelmiş, başka başyapıtlar da bestelenmiş ancak pek azı, dinleyenlerin gözünde Beethoven’ın yüreğinde kopan fırtına kadar çekici, heyecan verici ve kuvvetli olabilmiş, hatta kimilerine göre kimse onun yanına bile yaklaşamamıştır. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bu sezon birbirinden değerli konuk solistlerle birlikte seslendireceği Beethoven yapıtlarını sunacağı Beethoven Festivali’nde, dinleyenlerini bu müzik dehasının dünyasına davet ediyor. Festivalde Beethoven denince akla ilk gelen senfonilerinin en sevilenleri arasında sayılan 3. ve 5. Senfonileri sunacak olan BİFO’nun dünyaca ünlü konuk solistleri ise, dinleyicilere akıllardan silinmeyecek müzikal anlar yaşatacaklar.

Zeynep Tanbay’ın Beethoven’ın Yaylı Çalgılar Dörtlüleri üzerine koreografisini yaptığı yeni yapıtının dünya prömiyeri.  Müzikler Borusan Quartet tarafından seslendirilecektir.

Borusan Quartet, Beethoven Festivali kapsamında, Türkiye’nin çağdaş dans alanında özgün isimlerinden biri olan koreograf ve dansçı Zeynep Tanbay’ın yepyeni projesi ile bir ilke daha imza atacak. Beethoven’ın Yaylı Çalgılar Dörtlüleri’nden bir seçki üzerine Zeynep Tanbay tarafından tasarlanmış olan bu koreografi ile Beethoven Festivali izleyicileri dansla da buluşacak.

- 65 yaş üstü izleyiciler, emekli, öğrenci ve öğretim elemanlarının tüm kategorilerde %10 ek indirim hakkı bulunur.
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT