Zeytinli Rock Fest - Cuma

Tarihler: 31 Ağustos 2018 Cuma ~ 31 Ağustos 2018 Cuma 31 Ağustos 2018 22:00

Yer: Zeytinli Dalyan Sahili

Ücret: Cuma - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Altınkum Plajı, Turban Otel Yanı Edremit Balıkesir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2018 ~ Ağu 31, 2018
Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, 29-30-31 Ağustos - 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili'nde...

Yılın En Büyük Yerli Rock Festivali Zeytinli'den Muhteşem Program!

5 Gün 3 Büyük Sahne, 90 Sanatçı

#zrf2018

Milyon Yapım, Umut Kuzey'in öncülüğünde, kamplı festival kültürü yok olmaya başlamışken Zeytinli Rock Festivali'ni yeniden hayata geçirmişti. Birbirinden başarılı dört yılı geride bırakan festival, her yıl büyüyerek ve güçlenerek Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük festivali olma unvanını kazandı. Türk rock müziğinin geçit töreni olan Zeytinli Rock Festivali, bir taraftan Türkiye'nin dört bir yanında yapılan yeni festivallere ilham olurken, bir taraftan da ülkemizde kamplı festival kültürünün yerleşmesi ve gelişmesini de sağlıyor. 

Geçtiğimiz yıl 200.000’den fazla müzikseveri ağırlayarak Türkiye müzik tarihine damga vuran Zeytinli Rock Festivali, bu yıl da yine Umut Kuzey'in önderliğinde %100 müzik ve eğlence mottosuyla 29 Ağustos - 2 Eylül 2018 tarihleri arasında her zamanki yeri Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek.

Bu yıl biri akustik sahne olmak üzere, 3 ana sahnede, aralarında dünyaca ünlü heavy metal grubu Sepultura, 80’lerin efsane İngiliz grubu The Godfathers gibi yabancı sanatçıların da bulunduğu 90 performansa ev sahipliği yapacak olan Zeytinli Rock Festivali, dopdolu programıyla festival katılımcılarına sınırsız eğlence sunmaya hazırlanıyor

Zeytinli'deki Türk Rock Müziği geçidinde kimler yok ki!
Kuşkusuz rock müzik tarihimizin kraliçesi Şebnem Ferah, sahnedeki muhteşem performansı ile gençlerin büyük sevgi ve ilgisini kazanan, Selda Bağcan ve Boom Pam, son albümü Maya ile kariyerini sağlamlaştıran, Mabel Matiz rock müziğin mihenk taşı gruplarından ve 50. yıllarını kutlayan Moğollar, sahne performansı dillere destan Teoman, bu yıl ilk kez Zeytinli'de ağırlayacağımız saykodelik müziğin başarılı temsilcisi Gaye Su Akyol, Sertab Erener Emre Kula, Ozan Yılmaz, Alpar Lü, Eser Ünsalan’dan oluşan alternatif rock grubu Oceans Of Noise, popüler rock müziğin son yıllarına damgasını vuran maNga ve Athena ve daha nicelerini ağırlayacak Zeytinli  Rock Festivali yine bu yılın en önemli müzik olayına imza atmaya hazırlanıyor. 

Festivalin yeni sahnesi 'Akustik'
Bu yıl Zeytinli'nin heyecan verici yepyeni bir sahnesi var. Birbirinden değerli isimlerin, festivale özel projeleriyle, akustik olarak şarkılarını seslendireceği 'Akustik' sahnenin Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, Mehmet Güreli, Murat Yılmazyıldırım, Hüsnü Arkan, Kalben, Fatma Turgut, Pilli Bebek gibi önemli konukları olacak.

Festivalin kapanışı efsane grup Sepultura'dan!
Zeytinli Festivali'nin kapanışını bu yıl Brezilyalı trash metal efsanesi Sepultura yapacak. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle hasret giderecek.

Kral Pop Tv ve Milyon Tv Ekranlarından Canlı Yayın
%100 müzik ve eğlence ile Redbull ve Edremit Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali medya sponsoru Kral Pop TV ve Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. Festival, 29-30-31 Ağustos / 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında müzikseverleri iyi müzik, deniz, kum ve güneş ile buluşturacak.

5 gün boyunca 90'dan fazla sanatçı ve grubu ağırlayacak olan, yılın en önemli müzik olayında sahne alması kesinleşen isimler şöyle sıralanıyor:

31 Ağustos Cuma
Siyah Sahne
Athena
maNga
Ceyl'an Ertem
Umut Kuzey
Oceans of Noise
Can Gox
Özge Fışkın

Kırmızı Sahne
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Gülçin Ergül Arabesk
Gazapizm
Ozbi feat. Gülce Duru
Palmiyeler
İkiye On Kala
Simge Pınar
Dalgana Bak

Akustik Sahne
Pilli Bebek
Ogün Sanlısoy
Murat Yılmazyıldırım

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinlikte yaş sınırı yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT