Zorlu PSM Caz Festivali: Dagamba

Tarihler: 10 Mayıs 2018 Perşembe ~ 10 Mayıs 2018 Perşembe 10 Mayıs 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori: Tam 60.00 TL, Öğrenci 45.00 TL2. Kategori: Tam 40.00 TL, Öğrenci 30.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİ1. Kategori: Tam 48.00 TL, Öğrenci 35.00 TL2. Kategori: Tam 32.00 TL, Öğrenci 25.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2018 ~ May 10, 2018
Vivaldi’den Beethoven’a, U2’dan Muse’a, Led Zeppelin’den Game of Thrones soundtrack’ine; rock, pop, klasik müzik ve dünya müziği gibi farklı türleri ve şarkıları tek bir ses haline getiren Letonyalı grup DAGAMBA 2011 yılında çocukluk arkadaşları Valters Puce ve Antons Trocjuks tarafından kuruldu. Sonradan gruba dahil olan perküsyoncu Hamidreza Rahbaralam, piyanist Dainis Tenis ve perküsyoncu/davulcu Arturs Jermaks; grubun multikültürel ve farklı türlere hakim yapısını genişleten ve geliştiren isimler oldu. 2012 yılında yayınlanan ilk DAGAMBA albümü New Life’la başlayıp, Recycled’la devam eden ve son olarak 2016 yılında yayınlanan Seasons albümüyle son şeklini alan diskografide, grubun evrimine kolaylıkla tanıklık etmek mümkün.


Ne dinleyelim?


- Qui Est Le Fou
- Intoxicated

World + Rock + Pop + Klasik Müzik



Kapı Açılış: 20.30
Dagamba: 21.00

- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT