Zorlu PSM Caz Festivali: Grails

Tarihler: 04 Mayıs 2018 Cuma ~ 04 Mayıs 2018 Cuma 04 Mayıs 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Normal DönemTam 60.00 TLÖğrenci 40.00 TLEtkinlik Günü70.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİTam 48.00 TLÖğrenci 30.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2018 ~ May 4, 2018
Enstrümantal rock, psychedelic rock ve post-rock’ı harmanladığı birbirinden başarılı 6 albüme imza atan ABD’li grup Grails, 1999 yılında Laurel Canyon ismiyle kurulmuştur. 2003’te yayınladıkları ilk albümleri “The Burden of Hope” öncesi Grails adını alan grup, farklı müzik tarzlarını sahiplenen daha agresif bir sesi benimserken grup üyelerinin enstrümanları değişimli olarak kullanması da dikkatleri çekti. 2004 yılında yayınlanan “Redlight”, ilk albümden çok daha oturaklı bir ses tasarımına sahipti. Bu albümü, 2007 çıkışlı “Burning Off Impurities” izledi. 2011 tarihli albümü “Deep Politics”’i Temporary Residence Limited etiketiyle yayınlayan Grails, 2017 yılında ise yeni albümleri “Chalice Hymnal” ile müzik kariyerine kaliteli bir geri dönüş yapmış oldu.


Ne dinleyelim?

- Future Primitive
- Deep Politics

Experimental rock

Kapı Açılış: 21.00
Ön-grup: İlyas Ahmed / 21:30
Grails: 22.30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Etkinlik sahne üstü ayakta gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT