Zorlu PSM Caz Festivali: İlhan Erşa

Tarihler: 05 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 05 Mayıs 2018 Cumartesi 05 Mayıs 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 65.00 TL Öğrenci - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2018 ~ May 5, 2018

İlhan Erşahin's Istanbul Sessions Feat. Erik Truffaz

“Radiohead caz yapsa böyle tınlardı” diyen dünyaca ünlü Fransız trompetçi Erik Truffaz haksız sayılmaz... Ilhan Erşahin New York’taki kulübü nublu ve nublu records ile yoluna devam ederken, tüm dünyada büyük beğeni toplayan ILHAN ERSAHIN’S ISTANBUL SESSIONS projesi de dördüncü stüdyo albümleri “Solar Plexus” ile geri dönmeye hazırlanıyor.  Grubun Ilhan Ersahin’s Istanbul Sessions feat. Erik Truffaz adıyla 2010‘da çıkan Avrupa’da listelere giren ilk albümlerini takiben, ikinci albümleri “Night Rider” aynı sound’u daha da mükemmelleştirerek bir kez daha doğulu ve batılı sesleri yeni ve kalıcı izler bırakacak şekilde buluşturmuştu. Üçüncü stüdyo çalışmaları “Istanbul Underground” net bir şekilde grubun da en “kuvvetli” buldukları çalışmaları: Istanbul’un karanlık ve dinamik ruhunu iliklerinize kadar hissedeceğiniz, içinde jazz’dan rock’a, disco’dan dub’a pek çok müzikal tını duyacağınız zenginlikte ama ısrarla kendi özgün sound’larında. Ilhan Ersahin’in free-from caz rif’lerini, Türkiye’nin en yetenekli basçılarından Alp Ersönmez’in groovy sound’u, Turgut Alp Bekoğlu’nun güçlü davulları ve Izzet Kızıl’in kıvrak perküsyonları tamamlıyor.

Ne dinleyelim?
- Mccoy
- Night Ride

Kapı Açılış: 21:00 
Warm-up,: Ali Gültekin - 21.30
Zorlu PSM Caz Festivali: İlhan Erşahin's Istanbul Sessions feat. Erik Truffaz - 22:30 
After: 00.00 - Ali Gültekin

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT