Zorlu PSM Caz Festivali: Luke Howar

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 02 Mayıs 2018 Çarşamba 02 Mayıs 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori: Tam 70.00 TL, Öğrenci 50.00 TL2. Kategori: Tam 55.00 TL, Öğrenci 40.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİ1. Kategori: Tam 56.00 TL, Öğrenci 40.00 TL2. Kategori: Tam 44.00 TL, Öğrenci 30.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ May 2, 2018
Zorlu PSM Caz Festivali: Luke Howard, Hior Chronik, Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde!

Luke Loward

Avustralya Müzik Ödülleri'ne aday gösterilen besteci Luke Howard’ın bestelerini kelimelerle anlatmak imkansız da olsa “Eşsiz” ve “Ustalık Eseri” gibi sıfatlara sıkça başvuruluyor. Küçüklüğünden beri piyano çalan Howard, bugüne kadar Lior ve Jeff Mills gibi bir çok farklı sanatçı ile beraber film müzikleri üzerine çalıştı. Çağdaş klasik müzik aranjmanlarına kattığı çarpık duygusal melodiler ile kitleleri adeta esir alan Howard, şüphesiz Avustralya’nın en önde gelen çağdaş klasik müzik sanatçılarından biri. 

Hior Chronik
Gerçek ismi George Papadopolous olan Hior Chronik 1974 Atina doğumlu. Berlin’de yaşayan sanatçı, müzik kariyerine yaptığı radyo programıyla ve bir müziak dergisinde köşe yazarlığı yapmasıyla adım atmıştır. 10 yıl önce müzik yapmaya başlayan sanatçının müzikteki bugün duruşu ise minimal bir piyano eşliğinde sinematografik bir melankoli ve uzun dokunaklı melodilerden oluşuyor. 

Ne dinleyelim?

- Portrait Gallery
- Whispers From The Surface Of A Lake

Klasik, Atmosferik + dans/elektronik


Kapı Açılış: 20.30
Luke Howard: 21.00
Hior Chronik: 22.30

- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT