Zorlu PSM Caz Festivali: Orchestra

Zorlu PSM Caz Festivali: Orchestra

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Mayıs 2018 Salı 08 Mayıs 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori: Tam 90.00 TL, Öğrenci 65.00 TL2. Kategori: Tam 70.00 TL, Öğrenci 50.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİ1. Kategori: Tam 72.00 TL, Öğrenci 55.00 TL2. Kategori: Tam 56.00 TL, Öğrenci 40.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2018 ~ May 8, 2018
Senegalli Orchestra Baobab, Afro-Küba geleneğinden gelen müziğin öncü temsilcilerinden biri. Çok kültürlü bir yapısı olan grubun müziğini özel kılan ise Batı Afrika’da bugün Küba müziğine olan olağanüstü ilgiyi Wolof Griot kültürü ve Casamance’ın Mandinga müzik geleneği ile birleştirerek ortaya tam anlamıyla etnik kökenlerden ve kültürlerden beslenen eşsiz bir harman ile çıkarmaları. 70li yıllara damgasını vuran grup, 80li yıllarda dağılmış, 2001 yılında ise sevenlerinin yoğun ilgisiyle tekrar birleşti.  Bu birleşmenin ardından iki yeni albüme ve Londra’nın ünlü sanat merkezi Barbican Centre’da muhteşem bir dönüş konserine imza atan topluluk Buena Vista Social Club’ın efsanevi solisti İbrahim Ferrer ile de çalışma şansını yakalamıştır. Yoksulluğu bitirmek için de bir dizi konser veren Senegalli grup, bugüne kadar 23 stüdyo albümüne imza atmıştır. 


Ne dinleyelim?


- Utrus Horas
- Mouhamadou Bamba

Son cubano + wolof + afro-cuban + pachanga



Kapı Açılış: 20.30
Orchestra Baobab: 21.00

- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT