Zülfü Livaneli - George Dalaras

Tarihler: 25 Eylül 2012 Salı ~ 25 Eylül 2012 Salı

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

Zülfü Livaneli

40. sanat yılını kutlayan Zülfü Livaneli, sürdürdüğü çok yönlü kariyerinde 300’e yakın besteye ve 30’a yakın film müziğine imza attı. 1999 yılı San Remo “En İyi Besteci” ödülüne sahip Livaneli’nin pek çok eseri, Londra Senfoni Orkestrası, Joan Baez, Maria Farandouri, Maria del Mar Bonet, Jocelyn B. Smith, Leman Sam gibi onlarca yerli ve yabancı sanatçı ve topluluk tarafından yorumlandı. 1997 yılında verdiği 500.000 kişilik konseri ise “Türkiye’nin en büyük konseri” olarak tarihe geçen usta müzisyen, barışa ve kardeşliğe adanmış şarkıları ile tanınıyor.

George Dalaras

Ünlü Yunan besteci Mikis Theodorakis tarafından keşfedilen sanatçı, kendi albümlerinin yanı sıra, seslendirdiği olağanüstü düetlerle de tanınıyor. 65 solo albümün dışında 50’nin üzerinde kayıtta adı geçen ve neredeyse tüm albümleri başarılı satış nedeniyle altın ve platin plak ödülü kazanan George Dalaras, özellikle 1960’ların sonlarında yaptığı çalışmalarıyla, müzik dünyasında kalıcı izler bıraktı.

40 yılı aşkın bir süredir, sadece Yunanistan’da değil dünya çapında hayran kitlesine sahip olan Dalaras, geleneksel Yunan müziğini, blues, rock, latin, klasik ve folk ile harmanlıyor. Bugüne kadar, Goran Bregovic, Sting, Bruce Springsteen, Tracy Chapman, Youssou’n’Dour, Cheb Mami, Al Di Meola, Paco de Lucia, Peter Gabriel gibi isimlerle birlikte çalışmalara imza attı.

Özel Olimpiyatlar

Türkiye Özel Sporcular Derneği’nin Türkiye’deki tek akredite ve resmi temsilcisi olduğu “Uluslararası Özel Olimpiyatlar" organizasyonu (Special Olympics International); 8 yaş üzeri zihinsel engelli bireylere çeşitli olimpiyat sporlarında düzenli eğitim ve yarışma olanağı tanıyarak onlara özgüven aşılamak, hayata bağlanmalarını ve toplumda kabul gören saygın bireylere dönüşmelerini sağlamak amacıyla 1963 yılında A.B.D’de kuruldu. Bugün, 185 ülkede; 3,5 milyonun üzerinde zihinsel engelli sporcu ile dünyanın en büyük amatör spor organizasyonu "Special Olympics International"ın, tüm dünyaya yayılmış 224 akredite programından biri olan "Özel Olimpiyatlar Türkiye" organizasyonu, faaliyetlerini Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) çatısı altında sürdürerek, zihinsel engelli sporculara başarmanın keyfini yaşatmak için çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT