Turkcell Vadi

Turkcell Vadi

Adres: Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi 1. Apt No:109 İç Kapı No:254 AYAZAĞA Sarıyer İstanbul

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 29, 2021

2019 yıllında temelleri atılan ve hizmet vermeye başlayan etkinlik mekanımız, 2021 yılı itibari ile Turkcell Vadi olarak kapılarını müzikseverlere açıyor.

Turkcell Vadi, İstanbullular için önemli bir buluşma noktası olurken, bir yandan da en güzel anılara ev sahipliği yapacak bir eğlence merkezi olmayı hedefliyor. İstanbul’un unutulmaz konser mekanlarından Rumelihisarı ve Turkcell Kuruçeşme Arena gibi, kendine has ruhuyla dikkat çeken Turkcell Vadi, hem yepyeni ve rahat bir oturma düzenine, hem de etkinliklere göre ayakta izleme imkanına sahiptir. 5400 m2 oturum alanında 2200 kişilik tribün kapasitesi olan alanın sahne önü ayakta seyirci kapasitesi ise 3500’dür.Restoran ve mağazaları ile İstanbul’un en sevilen yerleşimlerinden biri olan Vadistanbul içinde yer alan Turkcell Vadi, ulaşım kolaylığı ve ferahlatan orman havası ile tüm sanatseverleri yaz gecelerinde ağırlamaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT