YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı - Kemerburgaz Kent Ormanı

Etkinlik Mekanları Konser Mekanları YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı - Kemerburgaz Kent Ormanı

Adres: Göktürk Merkez, Pirinççi Köyü Kemerburgaz Yolu Eyüp İstanbul

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2021

İstanbul’un ilk açık hava kültür,sanat ve etkinlik alanı Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı Kemerburgaz Kent Ormanı içinde şehrin buluşma noktası oluyor. Yenilenme döngüsü içinde olduğumuz bu süreçte kendimize, ailemize ve sevdiklerimize vakit ayırmanın en güzel yolu doğada buluşmak.

Doğal alanlar, varoluşun ilk adımlarının atıldığı ve köklerimizle yani asıl yaşam alanlarımızla olan bağımızı kurmanın en büyük yardımcıları.Bir bütünün iki parçası bir araya geliyor doğa ve insan.

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı ziyaretçilerine 16.000 m2 alanda etrafı Kent Ormanın nefes kesen manzarası ile çevrelenmiş ağaçlar arasında yemyeşil çimlerle sonsuzluk hissini sunuyor. Büyük buluşmalar için özel tasarlanmış alanda insana ve yaşama dokunmak isteyen birçok organizasyona, festivale ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 5.500.000 metrekarelik alana sahip Kemerburgaz Kent Orman içinde yer alan YBY Etkinlik Alanı şehir merkezine özel araç ile ortalama 25 dakikalık mesafede yer alıyor. Ayrıca İETT ile ulaşımın sağlanabildiği YBY bir adımla şehirde bir adımla şehir dışında olma hissinin ayrıcalığını yaşatıyor. YBY Etkinlik alanı içerisinde altı ay boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde toplam ziyaretçi sayısının 1.000.0000'un üzerinde olması ön görülmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT