Ferit F. Şahenk Salonu

Ferit F. Şahenk Salonu

Etkinlik Mekanları Kurs Ferit F. Şahenk Salonu

Adres: Salt Galata / Bankalar Caddesi 11 / Karaköy Karaköy İstanbul

Telefon: 212 334 22 00

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2017

SALT Araştırma Ferit F. Şahenk Salonu, SALT Araştırma koleksiyonlarından yararlanmak isteyen yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenler ve bağımsız araştırmacılara kayıt sistemiyle ücretsiz hizmet verecek.

SALT Galata -1 katında kurulan SALT Araştırma Ferit F. Şahenk Salonu 21 Mart Salı günü kullanıma açıldı. Yeni çalışma mekânı, SALT Araştırma koleksiyonlarından yararlanmak isteyen yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenler ve bağımsız araştırmacılara kayıt sistemiyle hizmet verecek. saltresearch.org üzerinden kayıt formunu dolduran araştırmacılar, başvurularının değerlendirilmesinin ardından kurumun temin ettiği, kişiye özel kullanıcı kartıyla mekâna ücretsiz giriş yapabilecek. Kayıtlı kullanıcılar, mekândaki KÖŞE ve ODA alanları için rezervasyon yapma imkânına da sahip olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT