24. Araştırma Zirvesi - Gayenin Gücü

24. Araştırma Zirvesi - Gayenin Gücü

Tarihler: 07 Nisan 2021 Çarşamba ~ 08 Nisan 2021 Perşembe

Yer: TÜAD

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2021 ~ Nis 8, 2021

Her sabah yeni bir dünyaya uyandığımız günümüz koşullarında firmaların ve markaların gayelerine sadık kalabilmeleri giderek zorlaşıyor. Günün getirdiği gelişmelere ayak uydururken nihai hedeflerden ve gayelerden sapmamak özel sektör için yeni bir mücadele haline geldi. Bu konuda karar vericilere ve marka yöneticilerine yol göstermek amacıyla Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin (TÜAD) 2021 yılı 24. Araştırma Zirvesi “Power of Purpose – Gayenin Gücü” ana temasıyla düzenlenecek.

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin (TÜAD) 7-8 Nisan tarihlerinde dijital olarak gerçekleştireceği 24. Araştırma Zirvesi'nde araştırma ve pazarlama sektörünün önde gelen konuşmacıları, “Power of Purpose – “Gayenin Gücü” ana temasına yönelik konuları ele alacak. 24 yıldır kesintisiz olarak devam eden zirve, bu yıl pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk kez global olarak düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını TÜAD Yönetim Kurulu Başkanı ve ThinkNeuro CEO’su Doç. Dr. Yener Girişken yapacak. Yurt içi ve yurt dışından etkinliğe katılacak önde gelen isimler, iş dünyasına, gündeme uyum sağlarken kurumların yol haritalarını nasıl belirlediklerini ve bu haritalara bağlı kalmalarını sağlayan stratejileri sunacaklar.

Zirvede bu yıl ana tema doğrultusunda; iş dünyasında araştırmaların önemi ve şirketlerin gayelerinin belirlenmesinde araştırmaların nasıl yol gösterici olduğu vurgulanacak. Her gün yaşanılan siyasi, ekonomik, toplumsal ve kişisel krizlerin, kurumların ve şirketlerin gayelerinden sapmama noktasındaki anahtar rolleri üzerinde durulacak. Yeni nesillerin marka tercihlerini, kurumların gayelerini de dikkate alarak belirlediği günümüzde, markaların sadece ürün/hizmet satmak yerine, deneyim yaşatma ve fikir verme yaklaşımları da ele alınacak. Zirve boyunca, marka gayesinin dönüştürücü gücü ve faydalı marka öyküleri ele alınacak.

Araştırma sektörünün yanı sıra pazarlama, iletişim, medya, akademi, marka ve reklam dünyasından uzmanları da bir araya getiren zirvenin sunuculuğunu bu yıl Simge Fıstıkoğlu üstlenecek.

24. Araştırma Zirvesi’nin birinci gününde ilk konuşmayı Heart-Data’nın kurucusu ve Starbucks Coffee Japan’da, Head of Marketing Division olarak görev yapan Vanessa Oshima gerçekleştirecek. Bu yıl Araştırma Zirvesi’nin Ana Sponsorluğunu üstlenen NielsenIQ Senior Vice President APAC EMEA Intelligent Analytics &Turkey GM’si Didem Şekerel Erdoğan, ESOMAR Başkanı Kristin Luck, MRS CEO’su Jane Frost, Ülker CMO’su Aslı Özen Turhan, Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, GF Media Director’u Grant Feller, Arçelik Turkey Marketing Director’ü Mehmet Tüfekçi ve Mintel Senior Trend Strategist & Brand Futurist’i Dr. Behice Ece İlhan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Zirvenin ikinci gününün ilk konuşmasını ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Gazeteci Dr. Fatoş Karahasan “Türkiye’nin Faydalı Marka Öyküleri” konusuyla gerçekleştirecek. Kantar Insights Division’dan Daren Poole, Cauliflower Founder& Managing Director’ü Lukas Waidelich, Anadolu Efes Turkey Corporate and Regulatory Affairs Director’ü Selda Susal Saatçi, REM People Co-Founder & Vice President of Business Development’ı Emre Haraççıoğlu ve Kubi Kalloo CEO’su Kristin Hickey zirvenin diğer konuşmacıları arasında bulunuyor.

Birinci ve ikinci gün Cemil Demirbakan ve Yüksek Sadakat konserleri zirvede keyifli anlar yaşatacak.

NielsenIQ, Ülker, Petrol Ofisi, Arçelik, Anadolu Efes, REM People, Akademetre Research, Kantar, GfK, Sia Insight, Yemek Sepeti, Kahve Dünyası, Fairy, Sor Research, YouGov ve Speed Medya’nın destekleriyle düzenlenecek olan 24. Araştırma Zirvesi’yle ilgili ayrıntılı bilgi www.arastirmazirvesi.com adresindeki web sitesinden alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT