Ahududu

Ahududu

Tarihler: 19 Mart 2021 Cuma ~ 21 Mart 2021 Pazar

Yer: Onlive Tiyatro

Ücret: 40.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Onlive Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2021 ~ Mar 21, 2021

Tiyatrokare’de 4 sezondur Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler’in başrolde oynadığı Nedim Saban versiyonu ise ilk günden bu yana kapalı gişe oynanmaktadır. Melek Baykal oyundaki rolüyle Dümbüllü Ödülü’nü, Suna Keskin ise Kartal Tiyatro Festivali Onur Ödülü’nü kazanmıştır. Dekor usta tasarımcı Barış Dinçel’e aittir. Oyun kahramanları olan iki yaşlı kadın bir konakta, yeğenleriyle birlikte münzevi bir hayat yaşamakta ve konağın tek kişilik bir küçük odasını günlük olarak kiralamaktadırlar. Ancak, kendilerinin yaşamış olduğu mutsuzluğun bir izdüşümü olarak değerlendirdikleri ve acıdıkları yalnız insanları, daha güzel bir hayata kavuşturmak için kimyasal bir formül bulduklarına inanırlar.Zehir kattıkları Ahududu likörünü içen kişiler acısız bir biçimde öbür dünyayı boylamaktadırlar.

Aslında seri katil olarak yargılanması gereken iki kadın, bir oyun gibi kurguladıkları bu cinayetleri sessiz sedasız biçimde gerçekleştirirlerken, bir tiyatro eleştirmeni olan yeğenlerine yakalanırlar.Yeğenleri, bir yandan onları bu oyundan vazgeçirmeye çalışırken, öte yandan örtbas etmeye çalışır. Ancak oyun kahramanlarının yanlış bir şey yapmadıklarına inanması nedeniyle süreç gittikçe uzar. Öte yandan beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan bir başka yeğen, karanlık işler çevirmektedir. Bir aşamadan sonra, kimin daha başarılı biçimde suç işlediğinin olduğunun sorgulandığı bir hesaplaşmaya döner. Oyun, şiddeti güldürerek eleştiriren bir kara komedi ve psikolojik insan analizidir.

Nedim Saban’ın 1950’lerin İstanbul’una taşıdığı yeni versiyonda, şiddetin meşrulaştırılmasının bir eleştirisi olarak, çağımızdaki şiddet olguları tüm boyutlarıyla irdelenir. Günlük hayatta maruz kalınan şiddetin bir özeleştirisi yapılır.

Yazan: Joseph Kesselring
Uyarlayan/ Yöneten: Nedim Saban
Dekor: Barış Dinçel
Kostüm: Günnur Çaras
Yardımcı Yönetmen: Erdinç Doğancı
Oyuncular: Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Bülent Seyran, Ender Gülçiçek, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu

-Yayını, satın alımı tamamladıktan sonra tarafınıza gönderilen bilete ait 7 HANELİ REFERANS numarası ile MobiletOnlive linkine tıklayarak "Kodu Kullan" butonundan izleyebilirsiniz, Onlive.mobilet.com

-Yayın 19/03/2021 Cuma günü 21:00'da başlayacak olup, 21.03.2021 akşamına kadar izlenilebilecektir.

-Bu etkinlik online veya bant olarak gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online veya bant yayınını izleme hakkı vermektedir.

-Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

-Her bir kod tek cihazdan kullanılabilmektedir.

-Yayın esnasında, kişisel sebeplerle yayının bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

-Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması veya pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hakkınızda hukuki süreç başlatılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT