Amin Maalouf Yeni Romanını Anlatacak

Amin Maalouf Yeni Romanını Anlatacak

Tarihler: 11 Şubat 2021 Perşembe ~ 11 Haziran 2021 Cuma

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2021 ~ Haz 11, 2021

Yapı Kredi Kültür Sanat’ın çevrimiçi düzenlediği etkinliklerinin bu haftaki konuklarından biri de yazar Amin Maalouf.

11 Şubat Perşembe günü yazar Amin Maalouf ve ekonomist/yazar Ufuk Tarhan canlı yayında bir araya geliyor. Söyleşide iki yazar Maalouf’un yeni çıkan romanı “Empedokles’in Dostları”nı konuşacak.

Daha çok tarihsel romanlarıyla tanınan ve Türkiye’de geniş bir okur kitlesine sahip Amin Maalouf’un yeni romanı Empedokles’in Dostları, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıktı.

Romanlarıyla olduğu kadar deneme kitaplarıyla da ilgi çeken Amin Maalouf, Empedokles’in Dostları’nda bu kez geleceğe yönelik bir kurguyla selamlıyor okuru. Ölümcül Kimlikler ve Uygarlıkların Batışı kitaplarında yer verdiği eleştirel gözlemlerin izinde yarı distopik bir dünya çiziyor.

Maalouf’un 8 yıl aradan sonra yazdığı bu romanı konuşmak üzere Türkiye’nin önde gelen fütüristlerinden, ekonomist ve yazar Ufuk Tarhan, yazar Amin Maalouf’la canlı yayında bir araya geliyor. 11 Şubat Perşembe günü saat: 18:00’da çevrimiçi yapılacak olan etkinliği Yapı Kredi Kültür Sanat’ın YouTube kanalından ücretsiz seyredebilirsiniz.

Yazar söyleşide kitabın yazılış sürecini, neden bu kez geleceğe yöneldiğini, günümüzün sorunlarına ilişkin görüşlerini ve yeni bir dünyaya dair kişisel özlemlerini anlatacak.

Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek söyleşiyi buraya tıklayarak Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT