Barbaros Canlı Yayında Arunaja'yı Konuk Ediyor

Barbaros Canlı Yayında Arunaja'yı Konuk Ediyor

Tarihler: 30 Nisan 2020 Perşembe ~ 30 Nisan 2020 Perşembe 22:00

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2020 ~ Nis 30, 2020

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlar ile dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Barbaros ilk yayınınında İspanya ile bağlanıp La Casa De Papel’in jenerik şarkısı My Life is Going On’a hayat veren Cecilia Krull ile, 2. canlı yayınında Almanya’ya bağlanıp “It’ s Raining Men”, “Hit The Road Jack”, “I Am So Excited” gibi 80'li yılların unutulmaz disco hitlerine imza atan The Weather Girls’den Dynelle Rhodes ile 3. Yayınında Fransa’ya bağlanıp yumuşak sesi ve geceye yakışan şarkılarıyla 80’lerden beri Avrupa’nın en ünlü şarkıcılarından biri olmayı başaran, moda ikonu Viktor Lazlo ile, 4.yayınında Johannesburg, Güney Afrika’ya bağlanıp muhteşem ses, soprano Pumeza Matshikiza ile, 5.yayınında Belgrad’a bağlanıp Balkanların yükselen yıldızı Lena Kovacevic ile, 6. yayınında Londra’ya bağlanıp 30’lu ve 40’lı yılların armoni vokal popunu günümüz anlayışıyla yorumlayan The Puppini Sisters’dan Marcella Puppini ve son olarak dünya basınının 'Dalida kadar güzel, şarkıları Pink Martini ve Monica Molina kadar sıcak' olarak bahsettiği Kanada’nın yepyeni süper starı IMA ile bir araya geldi.

Şimdi sırada Hindistan’ın dünyaya yeni ihraç ettiği genç yetenek Arunaja var.

Arunaja, Bollywood film ve albümlerinde seslendirdiği hintçe şarkılarla geniş kitlelere ulaştı. Gospel ve R&B müzikten aldığı ilham ve etkileyici vokal tekniği ona Hindistan’ın tek İngilizce şarkı yarışması “The Stage” birinciliğini getirdi. 2020 yılında ilk single çalışması “Broken”ı yayınlayan sanatçı, katıldığı birçok festivalde birincilik ödülü kazandı. Sosyal medya’da Türkçe söylediği şarkılarla dikkat çeken Arunaja, Barbaros ile yapacağı canlı yayında hangi Türkçe şarkıyı söyleyecek, merakla beklenmekte!

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, sözü müziği Barış Manço’ya ait olan ‘Evelallah’ ve 90’ların unutulmaz şarkılarından sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan “Derbeder” i yeniden yorumladı. Yaz aylarında yayınlanacak bu 2 şarkının ardından Barbaros yabancı bir şarkıyı da sevenleriyle buluşturacak.

30 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de @barbarosb instagram hesabında gerçekleşecek canlı yayında Barbaros ve Arunaja dinleyicileri evlerindeki keyifli sohbetlerine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT