Betroffenheit (Çevrimiçi)

Betroffenheit (Çevrimiçi)

Tarihler: 22 Ekim 2021 Cuma ~ 20 Kasım 2021 Cumartesi Gösterim Tarihi : 22 Ekim 2021 Saat 20:00 - 20 Kasım 2021 Saat 00:00

Yer: Passo Studio

Ücret: Çevrim İçi Gösterim - 55,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: online etkinlik istanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2021 ~ Kas 20, 2021

Yaklaşık 106’ sürer.
İngilizce, Türkçe altyazılı.

Yazan :Jonathon Young, Crystal Pite
Koreografi ve Yöneten: Owen Belton, Alessandro Juliani, Meg Roe
Dansçılar: Bryan Arias, David Raymond, Cindy Salgado, Jermaine Spivey, Tiffany Tregarthen, Jonathon Young

2017’de İstanbul Tiyatro Festivali’ne Nederlands Dans Theater 1 kapsamında The Statement ile konuk olan koreograf Crystal Pite, bu yapıtıyla dakikalarca ayakta alkışlanmış, festival seyircisinin derin hayranlığını kazanmıştı. O günden bugüne bu unutulmaz gösteri etkisini korurken Pite, The Guardian’ın “21. yüzyılın en iyi dans gösterisi” olarak nitelendirdiği, Sadler’s Wells’te 2017’de canlı kaydedilen ve bir sonraki yıl en önemli ödüllerden biri olan Laurence Olivier Ödülü’nün “En İyi Dans Prodüksiyonu” kategorisinin yanı sıra Altın Gül ve Prag Altın Kristal Ödülü’nün de sahibi olan Betroffenheit ile çevrimiçi programda yeniden sizlerle… Pite bu gösteriye ödüllü oyuncu ve yazar Jonathon Young’la birlikte imza attı. Betroffenheit, travma, keder ve bağımlılığın psikolojik durumlarını araştıran, sınırları zorlayan tiyatro ve dans karışımı bir gösteri. Tap ve salsayı, söze dayalı performansı, şarkı ve kuklayı Pite’ın duygu yüklü koreografisiyle birleştiren Betroffenheit, iletişimsizlik, izolasyon ve hayatın trajikliğiyle yüzleşmenin ne anlama geldiğinin esprili ve sevecen bir keşfi… Ham ve sürükleyici olarak tanımlanan bu tür bozan dans-tiyatro melezi gösteride beş yetenekli dansçı/oyuncu Jonathon Young’ın kızını ve yeğenlerini kaybettiği travmatik olayın gerçek hikâyesinden esinleniyor ve böylelikle Betroffenheit, hayat sanata dönüştüğünde neler olabileceğinin nefes kesici bir örneğini sunuyor.

- Yayın 22 Ekim 2021 Saat 20:00'den 20 Kasım 2021 Saat 23:59'a kadar izlenebilecektir.

- Yayın izlenmeye başladıktan sonra 48 saat süreyle izlenebilecektir.48 saat sonunda yayın izlemeniz son bulacaktır.Yayını belirtilen süre içinde maksimum 2 defa izlenebilirsiniz.

- Satın almış olduğunuz bilet etkinlik mekanına giriş hakkı vermemekte olup sadece online izleme amaçlıdır.

- Online yayını https://www.passostudio.com/ adresinden online izleme kodunuz ile izleyebilirsiniz.

- Bu etkinlik online olarak gerçekleşecektir. Satın alınacak biletler sadece etkinliğin online yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.

- İletilen şifre kişiye özeldir ve sadece bir cihazdan giriş yapılabilmektedir.

- Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, Smart TV ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

- Etkinlik sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle konserin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hukuki yollara başvurulup gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT