Boris (Çevrimiçi)

Boris (Çevrimiçi)

Tarihler: 22 Ekim 2021 Cuma ~ 20 Kasım 2021 Cumartesi Gösterim Tarihi : 22 Ekim 2021 Saat 20:00 - 20 Kasım 2021 Saat 00:00

Yer: Passo Studio

Ücret: Çevrim İçi Gösterim - 55,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: online etkinlik istanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2021 ~ Kas 20, 2021

Yaklaşık 95’ sürer.
Rusça, Türkçe altyazılı.

+18 yaş için uygundur.

GOLDEN MASK İSTANBUL’DA ÇEVRİMİÇİ
Golden Mask İstanbul’da Çevrimiçi bölümünde Golden Mask Rusya Sahne Festivali tarafından desteklenen üç yapım, Ayı, Boris ve Güneşin Çocukları bu yıl seyircimizle buluşuyor.

LEONID ROBERMAN, MOSKOVA MÜZESİ
Aleksandr Puşkin’in Borus Godunov adlı yapıtından uyarlama
Proje ve Uyarlayan: <7strong>Dmitry Krymov
Oynayanlar: Timofei Tribuntsev, Viktoriya Isakova, Mikhail Filippov, Maria Smolnikova, Inna Sukhoretskaya

Yalın, gerçekçi ve şiirsel bir dil, kökleri çağdaş tiyatro tarihinin başlangıcına uzanan bir oyunculuk anlayışıyla birleşiyor… Rusya’nın önemli tiyatro ödüllerinden biri olan Golden Mask’te pek çok dalda adaylıklarıyla bu seneye damgasını vuran Boris, İstanbul Tiyatro Festivali’nin çevrimiçi gösterimler programında yer alıyor.

“Puşkin’e tüm saygımızla belirtmeliyiz ki Boris, bir Krymov eseri. Üstelik daha da cüretkâr!” Aleksandr Puşkin’in, William Shakespeare’in tarihi oyunlarından etkilenerek yazdığı Boris Godunov trajedisinde insanın iktidarla kurduğu ilişki, oyunun yönetmeni Dmitry Krymov’un çığır açan yorumuyla hayat buluyor.

Oyunda Boris’in iktidara sahip olma serüveninde trajik bir son bekliyor bizleri… Gücü yaratan tüm unsurların kirliliği, gündelik hayatımızda sıklıkla karşılaştığımız ironik unsurlarla daha da belirgin hale geliyor. Moskova Müzesi’nde sahnelenen oyunda bu mekânın oldukça büyük bir önemi de var. Tarihin elle tutulur hale geldiği bu müze, aynı zamanda devrilen tüm hükümdarların da izlerini taşıyor. Krymov için, kirletilmiş geçmiş ile günümüzün gerçekliğini bir araya getirmekten çok daha önemli olan, otantik müze öğelerinin tiyatro ile buluşması… Krymov Boris’te hem klasik metni yapıbozuma uğratıyor hem de tarihi bir sorgulamayı yaşatıyor. Çağdaş Rus tiyatrosunun parlak yönetmenlerinden Dmitry Krymov belleklerde yer edecek bir oyun çıkarıyor seyircinin karşısına.

- Yayın 22 Ekim 2021 Saat 20:00'den 20 Kasım 2021 Saat 23:59'a kadar izlenebilecektir.

- Yayın izlenmeye başladıktan sonra 48 saat süreyle izlenebilecektir.48 saat sonunda yayın izlemeniz son bulacaktır.Yayını belirtilen süre içinde maksimum 2 defa izlenebilirsiniz.

- Satın almış olduğunuz bilet etkinlik mekanına giriş hakkı vermemekte olup sadece online izleme amaçlıdır.

- Online yayını https://www.passostudio.com/ adresinden online izleme kodunuz ile izleyebilirsiniz.

- Bu etkinlik online olarak gerçekleşecektir. Satın alınacak biletler sadece etkinliğin online yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.

- İletilen şifre kişiye özeldir ve sadece bir cihazdan giriş yapılabilmektedir.

- Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, Smart TV ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

- Etkinlik sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle konserin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hukuki yollara başvurulup gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT