Borusan Müzik Evi: Şevket Akıncı

Borusan Müzik Evi: Şevket Akıncı

Tarihler: 28 Mayıs 2020 Perşembe ~ 29 Mayıs 2020 Cuma

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2020 ~ May 29, 2020

Borusan Klasik’in sevilen programı “Borusan Müzik Evi” tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta, daha önce Borusan Müzik Evi’ne konuk olmuş, topluluk, sanatçı ve temsilcilerin ağırlandığı programda bu hafta Şevket Akıncı var. Gitarist, besteci, aranjör, prodüktör ve bir doğaçlama ustası Şevket Akıncı, 29 Mayıs Cuma günü, saat 23.00-24.00 arasında dinleyicilerle buluşacak.

Borusan Müzik Evi’nin 10 yılında, Islak Köpek, Mark Alban Lots, Mutant, Huun-Huur-Tu gibi sanatçı ve toplulukların yanı sıra, unutulmayan bir John Cage’i anma konserine imza atan, ayrıca geçen yılın Şubat ayında Orçun Baştürk ve Sumru Ağıryürüyen ile birlikte kurdukları doğaçlama üçlüsü Konjo konserinde doğaçlamanın farklı hallerindeki bir serüvenle Amy Salsgiver ile buluşan Şevket Akıncı, aynı yılın Nisan’ında da Hezarfen Ensemble ile kaydettiği Escher Chronicles’ı dinleyicilerle buluşturmuştu.

Pek çok defa Borusan Müzik Evi’nde konser veren Şevket Akıncı bu kez dinleyiciler için özel olarak oluşturduğu bir seçkiyle 29 Mayıs Cuma günü saat 23.00-24.00 arası Borusan Klasik’te; kaçıranlar ve yeniden dinlemek isteyenler için programın tekrarı bir sonraki Cuma günü 12.00 ve Pazar günü 21.00’de.

“Borusan Müzik Evi”nin ilerleyen günlerinde ise Gülşah Erol, Korhan Erel, Eray Aytimur, Hezarfen Ensemble, Amy Salsgiver (sa.ne.na), Mercan Dede, Necati Tüfenk & Can İnandım, Berke Can Özcan ve Burak Özdemir dinleyicilerimizle buluşacak.

Borusan Klasik’i internette, www.karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store), Blackberry (Blackberry App World), Nokia Symbian (Ovi Store ve Android (Google Play Store) cihazlarına indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad kullanıyorsanız yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT