Bremen Mızıkacıları

Bremen Mızıkacıları

Tarihler: 07 Şubat 2021 Pazar ~ 09 Şubat 2021 Salı 17:00

Yer: Migros Tv

Ücret: 12 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: online İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2021 ~ Şub 9, 2021

Artık işe yaramadığı için çiftliğinden kovulan Karakaçan, ava gidemediği için istenmeyen Bingo, sarayı fareler bastığından dolayı evinden olan Kontes ve artık sabahları ötemediği için istenmeyen Benekli... Bu hayvanları bir araya getiren ise müzisyen olma isteği... Bremen şehrine varmak için çıktıkları yolda çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya gelen dört kafadar, birlik olunduğunda her şeyin üstesinden nasıl da kolay gelindiğini öğreneceklerdir.

Oyuncular: Güney Ayhan, Cemre Beygüven, Sibel Yağız, Gamze Bakkal, Ulaş Kaya
Uyarlayan ve Yöneten: Umut Vardarlı
Süre: 45 dakika
Yaş Sınırı: 3 Yaş ve üzeri için tavsiye edilir.

1.Online tiyatro oyunu MigrosTV (migrostv.migros.com.tr) üzerinden izlenebilecektir.

2.Gösterim zamanı itibariyle 48 saat boyunca izlenebilecektir. 48 saat sonunda oyun gösterimi bitecektir.

3.Yayını, bilgisayar, tablet, smart TV ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

4.Satın aldığınız her bilet için bir adet PNR kodu verilecektir. PNR kodları kasa fişinde yer alacak ve SMS ile de ayrıca iletilecektir.

5.Aynı IP üzerinden tek kodla giriş yapılabilecektir.

6.Aynı anda 2 farklı cihazda oturumunuz açık olamaz.

7.Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

8.Online tiyatro oyununu izlemek için almış olduğunu PNR kodunuzu, MigrosTV’de “Tiyatro Festivali” kategorisi altında, ilgili oyun içerisindeki PNR kodu alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.

9.Online tiyatro oyununu izlemek için Money Kart üyesi olunması gerekmektedir. Money Kart üyeliğiniz yoksa MigrosTV’de “üye ol” bölümündeki yönergeleri takip ederek kısa sürede, online olarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

10.Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.

11.Yayın sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle etkinliğin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

12.Yayın hakları Migros Ticaret A.Ş.’ye aittir. Usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması veya pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hakkınızda hukuki süreç işletilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT