Can Erik

Can Erik

Tarihler: 30 Nisan 2021 Cuma ~ 30 Eylül 2021 Perşembe 21:00

Yer: Onlive Tiyatro

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Onlive Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2021 ~ Eyl 30, 2021

3 Sezondur kapalı gişe oynayan, Çift Ödüllü Oyunumuz “Can Erik” Mobilet Onlive’da..

Eşi tam bir işkolik olan Oya Sert depresyondadır ve yazlıkta eşini bekleyerek yalnız başına zaman geçirmektedir. Doktorunun tavsiyesi ile uyku ilacı kullanmaya başlamıştır. Yarışma adasından sonra hiç bir şey yapamamış olan ve oyuncu olma sevdalısı yan komşu Sabriye'nin bir şakası ile fazlaca uyku ilacı alan Oya uyuyup kalır. Bu arada aracı bozulmuş olan Can Erik ışıkları yanan bu eve yardım istemek için gelir. Yaz gecesinin bunaltıcı sıcağında dakikalarca yürümüş olan genç masada buz gibi suyu görünce dayanamaz ve içer. Aslında su sandığı şeyin uyku ilacı olduğunu anca ertesi sabah anlayacaktır. O da bir köşede uyur kalır. Eşine sürpriz yapmak üzere iş seyahatinden bir gün önce dönen Kayserili salam sucuk üretici Mülayim Sert'in Can Erik'le karşılaşmasıyla başlayan komik olaylar, Sabriyenin şöhret olma tutkusu ile sahneye girişleri ile bir kahkaha tufanına dönüşür. Mülayim Sert’in hayatına bir gece de dahil olan ve yüzsüzlüğü ile bir anda kankası haline gelen Can Erik’in rahat davranışları, Oya Sert’in agresifliği, Sabriye’nin pervasızlığı ve Mülayim’in salaklık derecesindeki saflığı unutamayacağınız bir 110 dakika geçirmenize sebep olacak.

-Yayını, satın alımı tamamladıktan sonra tarafınıza gönderilen bilete ait 7 HANELİ REFERANS numarası ile MobiletOnlive linkine tıklayarak "Kodu Kullan" butonundan izleyebilirsiniz, Onlive.mobilet.com

-Yayın 30/04/2021 Cuma günü 21:00'da başlayacak olup, 02/05/2021 23:59'a kadar izlenilebilecektir.

-Bu etkinlik online veya bant olarak gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online veya bant yayınını izleme hakkı vermektedir.

-Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

-Her bir kod tek cihazdan kullanılabilmektedir.

-Yayın esnasında, kişisel sebeplerle yayının bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

-Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması veya pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hakkınızda hukuki süreç başlatılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT