Çizmeli Kedi

Tarihler: 23 Mart 2021 Salı ~ 23 Mart 2021 Salı 17.00

Yer: Hisar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Uzunkemer Göktürk Beldesi İstanbul Cad. Kemerburgaz Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 364 00 00

Faks: 0212 322 03 07

Web: http://www.hisarkulturmerkezi.com

E Posta: info@hisarkulturmerkezi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2021 ~ Mar 23, 2021

Altınok Çocuk Tiyatrosu’nu “Çizmeli Kedi Müzikali”yle 23 Mart Salı günü saat 17.00’de sahnemizde ağırlıyoruz. Okulumuzun YouTube kanalından canlı yayınlanacak oyun, geçmiş zamanda ülkenin birinde bir değirmenci ve üç oğlunu anlatıyor. Değirmenci büyük oğluna değirmeni, ortanca oğluna eşeği, küçük oğluna da kedisini miras bırakır. Küçük oğlu kendisine bir kedinin miras kalmasından pek memnun olmaz. Kedi bunu duyar ve hemen sahibinden bir çift çizme ister. Zekasını kullanan kedi, sahibine hiç de değersiz bir miras olmadığını kanıtlamak için zorlu bir göreve hazırdır: genç delikanlıyı zengin yapmak. Gerçek zenginliğin sevgi ve paylaşmak olduğunu vurgulayan bu eğlenceli oyunda buluşmak dileğiyle.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik, Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT