Erik Çekirdeği

Erik Çekirdeği

Tarihler: 04 Şubat 2021 Perşembe ~ 27 Haziran 2021 Pazar Süresiz Etkinlik

Yer: Onlive Tiyatro

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Onlive Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2021 ~ Haz 27, 2021
Lev Tolstoy’dan çocuklara armağan. Dünya edebiyatının en önemli isimlerinden Tolstoy’un aynı adlı öyküsünden uyarlanan interaktif çocuk oyunu. Dansları, müzikleri, dekoru ve oyuncu performansları ile çocuklarımız için tam bir şölen sunuyoruz. Pedagog onayı ile hazırlanmış olan oyunumuz, çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaktadır. Oyun yalan söylemenin yanlış bir davranış olduğunu, doğruluk ve dürüstlüğün önemini anlatıyor. Çocuklarımız için üzerinde uzun zaman çalışılarak hazırlanan dramatik kurgu ve metnimiz, seyircilerimizi fazlasıyla mutlu edecektir. Erik Çekirdeği, çocuklarımıza iyiyi ve güzeli öğütleyen bir oyun. Bunu yaparken de çok güldürüyor ve eğlendiriyor. İnteraktif olma özelliği ile onları da içine alıyor. Bu oyun çocuklarımıza iyi geliyor.

- Her yaş çocuk bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT