Evin Caz Hali: Asena Akan

Evin Caz Hali: Asena Akan

Tarihler: 15 Mayıs 2020 Cuma ~ 15 Mayıs 2020 Cuma 20:00

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2020 ~ May 15, 2020

Akbank Sanat, Mayıs ayında kültür sanat etkinliklerini sosyal medya kanallarında sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 30. Akbank Caz Festivali Akbank Sanat Instagram sayfasında “Evin Caz Hali” konserleri ile devam ediyor.

Yoğun ile gören “Evin Caz Hali” konserler serisi Serdar Ateşer, Asena Akan, Uraz Kıvaner, Güç Başar Gülle ve Apostolos Sideris ile Mayıs ayında da devam edecek.

Konserler cuma akşamları saat: 20.00’da Akbank Sanat Instagram hesabında canlı izlenebilecek.

İstanbul doğumlu Asena Akan, 5 yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarı’nda klasik keman ile başladığı müzik eğitimine, İstanbul Devlet Konservatuvarı yarı zamanlı Opera Bölümü’nde devam ederek 1998 yılında mezun oldu. Aynı zamanda bas gitar çalmakta olan Akan, müzikal yolculuğuna caz vokal, beste çalışmaları ve sahne performansları ile devam etmektedir.

Söz ve müzikleri kendisine ait Z/Kalan etiketli ‘İstanbul’un İzleri’ (2013); ‘Golden Heart’ (2016); ‘Parçalar’ (EP-2017); ‘Suya Yazdım’ (Tekli-2019) adlı albümleri bulunmaktadır.

Müzik tutkusunun yanı sıra insan davranışlarına dair duyarlılığı ve ilgisi olan Akan, bu alandaki akademik eğitimini İstanbul Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans Bölümleri’nde tamamladı. 10 yılı aşkın süredir, ‘müziğin iyileştirici/dönüştürücü gücünü’, çözüm odaklı danışmanlık yöntemleri ile sentezlediği multidisipliner yaklaşımla; farklı özellikte birey ve gruplarla çalışmalar yapmakta; çeşitli kurumlarda yaratıcı seminer ve müzik atölyeleri düzenlemektedir. Akan’ın ‘Ses Olmak’ atölyeleri, çocukların temel haklarına erişim için ürün ve hizmet geliştiren “Önemsiyoruz” derneğinin de bir parçasıdır.

Akbank Sanat Instagram

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT