Finansal Okuryazarlık Zirvesi

Finansal Okuryazarlık Zirvesi

Tarihler: 04 Haziran 2021 Cuma ~ 04 Haziran 2021 Cuma

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2021 ~ Haz 4, 2021

Tüm dünyada önemi gittikçe artan ve toplumdaki her bireyin ilgi alanına giren finansal okuryazarlık konusunda toplumsal fayda yaratmak amacıyla Milliyet Gazetesi ve Borsa İstanbul, 4 Haziran 2021 Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında online olarak “Finansal Okuryazarlık Zirvesi” düzenliyor. “Bütçemi nasıl yönetirim?” ve “Küçük yatırımcı neden borsada yer almalı?” konu başlıklarının sektörün önde gelen isimleriyle değerlendirileceği zirve Milliyet Gazetesi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Temel düzeyde bütçe yönetiminden çok daha fazlasını ifade eden finansal okuryazarlık; ürün ve hizmetlerin çeşitliliğinde yaşanan artış ve erişim kolaylığı ile birlikte giderek bireylerin finansal ilişkiler içinde daha çok yer almasına sebep oldu. Toplumda finansal bilincin gelişmesi için önem taşıyan finansal okuryazarlığa odaklanan Milliyet Gazetesi ve Borsa İstanbul, 4 Haziran 2021 Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında “Finansal Okuryazarlık Zirvesi”ni online gerçekleştirecek.

Her bireye içinde yaşadığı ekonomik ve finansal dünyayı “okuyup” anlayabilme imkanı sağlayan finansal okuryazarlık ile ortak bilinç ve gündem yaratmayı hedefleyen “Finansal Okuryazarlık Zirvesi”nde Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç moderatörlüğünde Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı açılış konuşmalarını yapacak. Zirvenin ilk panelinde Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcısı Serkan Arman moderatörlüğünde Finansal Yatırımcı ve Analist Ahmet Mergen, Piramit Menkul Yönetim Kurulu Üyesi Berra Doğaner, FODER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sağman ve Finansal Okuryazarlık Öncüsü Özlem Denizmen ile “Bütçemi nasıl yönetirim?” konusu işlenecek. Zirvenin ikinci yarısında ise Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcısı Ebru Sungur moderatörlüğünde Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, FODER Yönetim Kurulu Başkanı Attila Köksal, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, TSBP Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Eraslan ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zeynep Aktaş ile “Küçük yatırımcı neden borsada yer almalı?” konusu masaya yatırılacak.

Toplumun finansal gelişime katkıda bulunmak amacıyla herkese açık online gerçekleşecek “Finansal Okuryazarlık Zirvesi”ne katılmak isteyenler zirveyi Milliyet Gazetesi Youtube hesabından canlı olarak izleyebilecek. (https://www.youtube.com/watch?v=a0S95I1QDDU)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT