Floyd Usta'nın Düşler Atölyesi

Floyd Usta'nın Düşler Atölyesi

Tarihler: 14 Mart 2021 Pazar ~ 25 Eylül 2021 Cumartesi Süresiz Etkinlik

Yer: Onlive Tiyatro

Ücret: 15.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Onlive Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2021 ~ Eyl 25, 2021

Çocukların düşlerini gerçekleştiren “düş ustası Floyd Usta” ve onları çocuklara ulaştıran “düş postacısı Barnie”, yine atölyelerinde her zamanki gibi çalışırken bir anda düş aletlerinin çalışmadığını fark ederler. Sırayla Doktor Watson, Tamirci Rubukov ve Sihirbaz Hömünü, kendi yöntemleri ile düş aletlerini tamir etmeye çalışır ancak başarılı olamazlar. Derken, “Düşler Bakanlığı” atölyede çalışmanın durduğunu fark eder ve aletleri tamir etmesi için Düş perisi Mila’yı atölyeye gönderir. Bu kez de Mila, atölyede neyin yanlış gittiğini ve aletlerin neden bozulduğunu anlamaya çalışacaktır.

Üç kafadar sorunu çözmeye çalışırken işler iyice karışır!

Oyun finalinde Otizme vurgu yapılması ve Otizmli Aslı’nın dileğinin gerçekleştirilmesi için tüm ekibin canla başla çalışmaya başladığı vurgusunu görürüz. Ekip küçük Aslı’nın dilediğini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a doğru yola çıkma kararı alır.

-Yayını, satın alımı tamamladıktan sonra tarafınıza gönderilen bilete ait 7 HANELİ REFERANS numarası ile MobiletOnlive linkine tıklayarak "Kodu Kullan" butonundan izleyebilirsiniz. Onlive.mobilet.com

-Bu etkinlik online veya bant olarak gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online veya bant yayınını izleme hakkı vermektedir.

-Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

-Satın aldığınız her bilet için tarafınıza bir adet giriş kodu gönderilecektir. Her bir kod tek cihazdan kullanılabilmektedir.

-Yayını, kayıtlı mail adresinize gelecek MobiletOnlive linkini tıklayıp, tarafınıza gönderilecek kodu ilgili kısıma girerek izleyebilirsiniz.

-Yayın esnasında, kişisel sebeplerle yayının bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

-Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması veya pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hakkınızda hukuki süreç başlatılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT