Garden City Movement

Garden City Movement

Tarihler: 14 Temmuz 2020 Salı ~ 14 Temmuz 2020 Salı 22:00

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2020 ~ Tem 14, 2020

Tel Aviv’de Roy Avital, Yoav Saar ve Johnny Sharoni tarafından kurulan Garden City Movement kariyerlerinin en önemli basamağını 2013 yılında kaydettileri ‘Move On’ ile attı. Yeni EP öncesi turneye çıkan üçlü ürettikleri müziği müzikseverlerle paylaşmak adına kariyerlerinde dönüm noktası denilebilecek Glastonbury Festival’da 2014 yılında sahne aldı ve aynı dönemde Boiler Room Tel Aviv’de yarım saatlik bir performans gerçekleştirdi. Dünya çapında ilgi uyandıran Garden City Movement, Glastonbury dışında Avrupa’nın önemli festivalleri arasında yer alan Primavera Sound, Pukkelpop ve Fusion’da sahne aldı. 2013 yılından bu yana BLDG5 plak şirketi ile çalışmaya başlayan grup ’Move On’ ile 2014 yılında MTV İsrail’in ‘’En İyi Video’’ ödülünü kazandı. Elektronik indie pop müzik üçlüsü şimdi ise 14 Temmuz’da Zorlu PSM Instagram ve Facebook sayfalarına konuk olmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT